Ηλίας Βρεττός: «Πρέπει να μάθω να περπατάω σαν μωρό από την αρχή»

O Ηλίας Βρεττός στην πρώτη του συνέντευξη μετά το τροχαίο που παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή περιγράφει όλες εκείνες τις δύσκολες στιγμές…
που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όταν μετά το νοσοκομείο επέστρεψε στο σπίτι του.

«Ένιωσα την ασφάλεια και γαλήνεψε η καρδιά μου. Σαν ένα βρέφος. Αισθάνομαι ότι έχω ξαναγεννηθεί, ότι πρέπει να μάθω να περπατάω σαν μωρό από την αρχή. Η μανούλα μου είναι δίπλα μου 24 ώρες το 24ωρο. Θέλω να είμαι με κόσμο. Υπάρχουν βέβαια και στιγμές που εξουθενώνομαι, που πονάω και θέλω να κοιμηθώ και να ξεκουραστώ», λέει ο τραγουδιστής στο Πρώτο θέμα.

Πώς νιώθει για αυτή την επάνοδο του στον αληθινό, εκτός νοσοκομείου κόσμο; «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω επιστρέψει στον πραγματικό κόσμο. Είμαι όμως στο σπίτι μου. Μόνο το γεγονός ότι επιστρέφεις στον χώρο σου είναι σημαντικό. Ξέρεις, οι πιθανότητες να συνέβαινε αυτό ήταν συντριπτικά εναντίον μου. Μόνο το γεγονός ότι ο θεός μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ζωντανός και να έρθω ξανά στο σπίτι μου είναι κάτι. Πλέον χαίρομαι μετά απλά πράγματα. Δίνω άλλη βαρύτητα στα πάντα, την πραγματική βαρύτητα. Όλα αποκτούν ένα νέο νόημα, το οποίο, όταν είσαι αρτιμελής και θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Οταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο και συνειδητοποιείς ότι έχεις σωθεί από θαύμα, χαίρεσαι και μόνο που ανάπνεες, που ξυπνάς το πρωί και βλέπεις τον ήλιο, που συναντάς έναν δικό σου άνθρωπο. Αυτή η χαρά είναι πολύ πιο ουσιαστική. Τη μέρα που γύρισα στο σπίτι μου έγραφα στο Instagram ότι νιώθω πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Το εννοούσα. Ήταν μια πολύ βαθιά αληθινή ευτυχία. Μαζί με ευγνωμοσύνη. Ένα συναίσθημα που δεν το είχα ξανανιώσει μέχρι τότε στη ζωή μου», καταλήγει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *