«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφαγε το ξύλο της αρκούδας εκείνη τη μέρα! Μετά πήγε να πνιγεί και την γλίτωσαν»!

Το απίστευτο περιστατικό που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη! -“Τη βουτάει από το μαλλί, τής ρίχνει και κανά δυο κλωτσιές…”

Η Μαρία Μεγγούνη, συμμαθήτρια με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μίλησε στα Αποκαλυπτικά για τα παιδικά τους χρόνια και εξομολογήθηκε για εκείνη τη μέρα που η μεγάλη μας ηθοποιός έπεσε μέσα σε μια στέρνα με νερό για να πνιγεί!

«Κάποια στιγμή ακούμε φωνές, τρώγαμε απέξω εδώ στην αυλή. «Μπάρμπα Σίμο με σκοτώνουν»! Τρέχει ο πατέρας μου, «Ρε τι το κυνηγάς το κορίτσι»; Την κυνηγούσε μάλλον ο θείος, ύστερα το μάθαμε.

Και την περιλαβαίνει εδώ στη Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το ξύλο της αρκούδας έφαγε! Δεν ήθελε (σ.σ. ο θείος) καθόλου να ασχοληθεί με το θέατρο. Του ξεφεύγει και πάει στη στέρνα της θειας μου, Ακούει πλαφ, πέφτει μέσα! Έπεσε μέσα να πνιγεί! Τη γλίτωσαν αυτοί που δούλευαν εκεί στη θειά μου. «Αν δεν γίνει αυτό που θέλω θα πνιγώ»!

Την έβγαλαν, τη βουτάει από το μαλλί ο θείος της, τής ρίχνει και κανά δυο κλωτσιές! «Τώρα στη μάνα σου!», της λέει. «Μαμά πες του θείου ό,τι και να γίνει, εγώ αυτό που θέλω θα το κάνω! Τέρμα και τελείωσε»! Ήθελε να γίνει θεατρίνα».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *