Η αμήχανη στιγμή που ο Στράτος Τζώρτζογλου… διδάσκει υποκριτική στη Νέα Υόρκη! (vid)

Το 2014 αποφάσισε να κυνηγήσει τη μεγάλη αγάπη του για την υποκριτική στην Αμερική, αφήνοντας πίσω του όχι μόνο την Ελλάδα της κρίσης, αλλά και μία στρωμένη καριέρα σε θέατρο και τηλεόραση.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, βραβευμένος για την ερμηνεία του στις ταινίες «Πάνω Κάτω και Πλαγίως» του Μιχάλη Κακογιάννη και «Τοπίο στην Ομίχλη» του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, δεν συγκαταλέγεται στη λίστα με τους Έλληνες ηθοποιούς που άφησαν τη χώρα τους για να πειραματιστούν. Έχει κάθε λόγο να φιγουράρει στη λίστα με τους εγχώριους ανθρώπους του θεάματος που τόλμησαν και φαίνεται να πετυχαίνουν.

Κάνοντας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μικρά και σταθερά βήματα, κατάφερε, σήμερα, να διοργανώνει τα δικά του σεμινάρια υποκριτικής με έναν από τους πιο δημοφιλείς και περιζήτητους καθηγητές  της Αμερικής, τον Κορνήλιο Χόργκαν. Οι δυο τους, στο Μανχάταν, παραδίδουν μαθήματα σε επίδοξους ηθοποιούς, με τον Έλληνα ηθοποιό να δηλώνει σε βίντεο που κυκλοφορεί στο YouTube: «Η θεατρική παιδεία ήταν πάντα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου…Το όνειρό μου είναι να εμπνεύσω ηθοποιούς από όλο τον κόσμο να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα».

Με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη, ο ελληνικής καταγωγής Τζιμ Γιαννόπουλος, ένα από τα κορυφαία στελέχη στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και πρόεδρος της Paramount Pictures, δήλωσε για τον Στράτο Τζώρτζογλου: «Ο Στράτος προορίζεται για μεγάλα πράγματα, έχει έναν μοναδικό τρόπο να κερδίζει το κοινό με τη γοητεία του, την αυθεντικότητα του και την τέχνη του. Είναι βέβαιο ότι θα επιτύχει».

Την ίδια στιγμή, η βραβευμένη με Όσκαρ Β΄ γυναικείου ρόλου, Ολυμπία Δουκάκη, επίσης ελληνικής καταγωγής, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον πρώην «μαθητή της», αφού ο τελευταίος είχε παρακολουθήσει, σε τμήμα της, μαθήματα υποκριτικής στο Λος Άντζελες.

«Ο Στράτος έχει πολλά να προσφέρει στην αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία, καθώς συνδυάζει ταλέντο, διαίσθηση, πάθος και αποφασιστικότητα» είπε η γυναίκα που δίδαξε την τέχνη της υποκριτικής σε κορυφαίους σταρ, όπως οι Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Χάλι Μπέρι, Σαρλίζ Θερόν.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *