Η γυναίκα που προσπάθησε να αλλάξει τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Η γυναίκα που προσπάθησε να αλλάξει τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Τον ανάγκασε να υπογράψει νομική συμφωνία ότι θα υποβαλλόταν σε θεραπεία και ότι θα άλλαζε τρόπους

Η πρώην βοηθός του Χάρβεϊ Γουάινστιν δηλώνει τώρα ότι προσπάθησε να τον σταματήσει να ασκεί σεξουαλική βία περίπου πριν από δύο δεκαετίες, αναγκάζοντάς τον να υπογράψει νομική συμφωνία που προέβλεπε ότι θα υποβαλλόταν σε θεραπεία και ότι θα άλλαζε τρόπους.

Η Ζέλντα Πέρκινς παραιτήθηκε από την εταιρεία παραγωγής το 1998 μαζί με συνάδελφό της που κατηγόρησε τον τότε ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ για βιασμό.

AP_18087311290049

Ως μέρους του συμβιβασμού, η Πέρκινς είχε υπογράψει συμβόλαιο με ρήτρα εμπιστευτικότητας, σύμφωνα με το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αυτό την ανάγκασε στη σιωπή αλλά παράλληλα ανάγκασε τον Γουάινστιν να υποβληθεί σε θεραπεία για τρία χρόνια. Το συμβόλαιο δέσμευε ακόμα την εταιρεία να αποκαλύψει τα πάντα στον τότε ιδιοκτήτη της εταιρείας που ήταν η Walt Disney Co ή να απολύσει τον Γουάινστιν αν εξαγόραζε περισσότερους ανθρώπους για να καλύψει τις πράξεις του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Ζέλντα Πέρκινς στόχος της ήταν να δημιουργήσει προστασία για ανθρώπους στο μέλλον αλλά δεν έχει ενημέρωση σήμερα αν τηρήθηκαν οι υποχρεώσεις.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *