Η δολοφονία των 88 συνιστά Πραξικόπημα

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Καρανίκα, προσπαθεί να μεταθέσει το ζήτημα των ευθυνών, στο διαχρονικό πρόβλημα των αυθαιρέτων, στην καταπάτησης του αιγιαλού, στα «δεξιά συμφέροντα» με τα οποία θα συγκρουστεί η «αριστερά» και στην «ασύμμετρη απειλή», δηλαδή, «στον ρωσικό δάκτυλο», τον οποίο αναζητεί μαζί με την Cia.
Κάθε λογικός άνθρωπος γίνεται έξαλλος με τα Συριζοζώα και τα κομματόσκυλα στην ΕΡΤ που προσπαθούσαν χθες να μας πείσουν ότι ο ήλιος ανατέλλει από τα δυτικά.
Φταίει ακόμα, και ο ιδιοκτήτης του Οικοπέδου, που κάηκαν οι 26 επειδή είναι της Νέας Δημοκρατίας.
Οι 88, δεν κάηκαν επειδή υπάρχουν αυθαίρετα, ούτε επειδή έπιασε φωτιά η Πεντέλη, ούτε επειδή φύσαγε πολύ. Τα αυθαίρετα στο Μάτι υπάρχουν 40 χρόνια, και η Πεντέλη έχει καεί από τους οικοπεδοφάγους πολλές φορές και πάντα με δυνατούς ανέμους.
Αυτό που έγινε για πρώτη φορά, είναι ότι η φωτιά πέρασε την αντιπυρική ζώνη, της Λεωφόρου Μαραθώνος και πήγε προς τη Θάλασσα.
Εκείνοι που έχουν την ευθύνη της πυρόσβεσης , πρέπει να εξηγήσουν στον εισαγγελέα, γιατί ο εχθρός «πέρασε».
Σαν σήμερα, ο Σήφης, υπέγραψε το Ουκάζιο 227, με τον τίτλο, «ούτε ένα βήμα πίσω» με το οποίο, διέτασσε τον άμεσο τυφεκισμό επί τόπου, κάθε στρατιώτη και αξιωματικού που υποχωρούσε έναντι του εχθρού.
Το ίδιο περίμενα να κάνουν και οι υπεύθυνοι για την ζωή χιλιάδων πολιτών, των οποίων τη ζωή και την ασφάλεια εγγυάται το Κράτος.
Που διέταξαν τις δυνάμεις τους οι ΣΡΙΖΟυπεύθυνοι, και που έδωσαν τη μάχη, αν την έδωσαν για να μην περάσει η φωτιά τη Λεωφόρο Μαραθώνος;
Ο εισαγγελέας, θα καλέσει τον διοικητή της τροχαίας της Αγίας Παρασκευή και εκείνος θα καταθέσει ενόρκως, ποιος ανώτερος τον διέταξε να κλείσει τις εξόδους προς την Λεωφόρο Μαραθώνος και πότε . Και θα υποχρεωθεί να απαντήσει, πότε του είπαν, αν του είπαν, να αφήσει τον κόσμο να φύγει, για να σωθεί.
Ο Τσιπρέσκου και η Ροζ Προδοτική Χουντα, με την δολοφονία των 88, παραβίασαν το Σύνταγμα και πρέπει να διατάξει η εισαγγελέας την άμεση σύλληψη και φυλάκισή τους.
Θυμίζω: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». « Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής τους». «Το δικαίωμα του ανθρώπου ως ατόμου στην ζωή» τελεί υπό την εγγύηση του Κράτους. «Η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους».
Αυτά, τα παραβίασαν οι πραξικοπηματίες, που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη, από τον περασμένο Νοέμβριο, και αφού δεν τους συνέλαβαν , συνέχισαν.
Πρώτα έπνιξαν 24 και τώρα έκαψαν 88 , στους οποίους ο Τσιπρεσκου είχε εγγυηθεί τη ζωή τους, σύντροφε Καρανίκα, αφού έδωσε το λόγο του, ότι θα τηρεί το Σύνταγμα.
http://deltio11.blogspot.com/2018/07/blog-post_89.html Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *