Η ΕΕ πουλάει την FYROM στον UCK! Η Ελλάδα, η μόνη τους σωτηρία.

1Η αντίστροφη μέτρηση για τα Σκόπια, ξεκίνησε. Μετά την σφαγή από την επίθεση τρομοκρατών του UCK στο Κουμάνοβο, με 8 Σλάβους αστυνομικούς νεκρούς και 40 τραυματίες, η Ευρωπαϊκή Ένωση συστήνει… «Ψυχραιμία σε όλες τις πλευρές»! Επανάληψη δηλαδή του δολοφονικού θεάτρου που οδήγησε στην γενοκτονια των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου. Όταν ο Ουτσεκά επιτίθετο και δολοφονούσε ολόκληρα αστυνομικά τμήματα, η ΕΕ συνιστούσε «αυτοσυγκράτηση», μέχρι που βομβάρδισε τους Σέρβους.
Η FYROM λοιπον έχει χάσει την στηριξη της ΕΕ και η μόνη της ελπίδα για επιβίωση, ειναι η Ελλάδα. Εαν δεν ηταν ο παραφρονας Γκρουέφσκι στην ηγεσία, ήδη θα είχε γινει προσέγγιση ώστε να βρεθεί λυση εξπρές και στενή συνεργασία των δυο χωρών.
Καλύτερα να λέγεσαι Βαρντάσκα και να υπάρχεις, παρά να σου γεμίζουν οι φασιστες τα μυαλά με ανύπαρκτο μακεδονισμό και στο τέλος να γίνεις «Σλάβικη μειονότητα» σε μια μεγάλη Αλβανία, ελεγχόμενη από την Τουρκία.
Κάποτε και αυτοί θα καταλάβουν ότι ο εκλεκτός της Τουρκιας Γκρουέφσκι, τους οδήγησε στην καταστροφή. Όπως και όλα τα νεοναζιστικά κόμματα της Ευρώπης που χρηματοδοτούνται από τους Τούρκους και στο τέλος εξυπηρετούν τα τουρκικά συμφέροντα.
Και ο λαος των Σκοπίων οφείλει να καταλάβει πως η Ελλάδα ειναι η μόνη αξιόπιστη και έντιμη δύναμη στην περιοχή και οχι αυτοί που τους φουσκώνουν τα μυαλά. Με τέτοιες ανακοινώσεις άλλωστε, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση:

Τη «βαθιά ανησυχία» της για τις πολύνεκρες συγκρούσεις εξέφρασε η Ευρωπαϊκή Ένωση, καλώντας «τις αρχές και όλους τους πολιτικούς ηγέτες και τους ηγέτες κοινοτήτων να συνεργασθούν, να αποκαταστήσουν την ηρεμία και να διεξαγάγουν μια πλήρη έρευνα για τα γεγονότα.
olympia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *