Η επίθεση του Πέτρου Κωστόπουλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η επίθεση του Πέτρου Κωστόπουλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Ουδείς την ήξερε σε αυτόν τον τόπο πριν βγει στο GNTM»

Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ασχολήθηκαν στην εκπομπή «Όλα λάθος» ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Μαντώ Γαστεράτου. Και ο πρώην εκδότης, με αφορμή κάποιες δηλώσεις το μοντέλου στο Happy Day πως θα γίνει application στα κινητά και ότι πρόκειται για μία παγκόσμια πρωτοτυπία, που δεν την έχει κάνει άλλος άνθρωπος, ξέσπασε εναντίον της, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως την… έχει δει και ότι κανείς δεν την γνώριζε πριν πάει στο Grecce’ s Next Top Model, στη θέση του κριτή.

«Έχω μια αίσθηση ότι η Ηλιάνα την έχει… δει πολύ. Ουδείς την ήξερε σε αυτόν τον τόπο πριν βγει στο GNTM. Σε ποια καλλιστεία ήταν; Σε εκείνα που δεν τα έδειξε ούτε η μάνα τους, αν δεν κάνω λάθος. Όχι στα κανονικά. Book έχει; Το έχεις δει; Τα καλλιστεία που έκανε ποιος τα έδειξε; Ο… τσομπάνης TV; Ξαφνικά βλέπω μια κοπέλα να μιλάει με ένα τουπέ, να τα έχει κάνει όλα και λέω… λίγο φρένο διότι όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση είναι αναγνωρίσιμοι, ακόμα και οι παίκτες που έχουν γίνει ρεζίλι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο ίδιο ύφος: «Κι εγώ ρώτησα αυτούς που είναι στη Νέα Υόρκη γιατί και φίλους έχω εκεί και πρακτορεία ξέρω που δουλεύαμε χρόνια, τίποτα ιδιαίτερο δεν συνέβη ποτέ. Η Καγιά, στην κόντρα που έγινε τότε, έχει κάνει πολύ καλύτερη καριέρα στη Νέα Υόρκη απ’ ότι μπορεί να έχει κάνει η Ηλιάνα. Κι όμως της την είπε με χοντρό τρόπο. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι κι εμένα μου αρέσει το στυλάκι της, αλλά θέλει λίγο προσγείωση».

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *