Η ΜΚΟ της Σίντι Λόπερ δημοσίευσε έρευνα για τους άστεγους νέους της LGBTQ κοινότητας

Η ΜΚΟ της Σίντι Λόπερ δημοσίευσε έρευνα για τους άστεγους νέους της LGBTQ κοινότητας

Ποιες οι πολιτείες με τις καλύτερες βαθμολογίες

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Σίντι Λόπερ είναι επικεφαλής έρευνας για το πώς οι πολιτειακές κυβερνήσεις στις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν το θέμα των άστεγων νέων – ειδικά της νεολαίας LGBTQ.

Το True Color Fund, η μη κερδοσκοπική οργάνωση της οποίας είναι συνιδρύτρια δημοσίευσε μία έκθεση για τον τρόπο με τον οποίο κάθε πολιτεία υποστηρίζει την παροχή υπηρεσιών, όπως η στέγαση και η ψυχική υγεία σε άστεγους νέους.

Σύμφωνα με την έκθεση οι πολιτείες με τις καλύτερες βαθμολογίες είναι – Ουάσινγκτον, Μασαχουσέτη, Καλιφόρνια και Κονέκτικατ – οι οποίες συγκέντρωσαν λιγότερους από 70 βαθμούς σε κλίμακα 100 πόντων.

Στη λίστα κατάταξης εξετάζεται αν τα κράτη έχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ψυχική υγεία και υπηρεσίες που απευθύνονται σε transgender νέους, συμπεριλαμβανομένης της ορμονοθεραπείας, σύμφωνα με το Page Six.

Τα στοιχεία της έρευνας συλλέχθηκαν σε συνεργασία με το Κέντρο Εθνικής Νομοθεσίας για τους Άστεγους και τη Φτώχεια.

Η Σίντι Λόπερ ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση True Color Fund το 2008, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η οργάνωση παρέχει υποστήριξη και υλοποιεί δράσεις με στόχο τον τερματισμό της έλλειψης στέγης νεαρών μελών της κοινότητας LGBTQ.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *