Η οργή των Ελλήνων

1Του Παναγιώτη Αποστόλου

Είμαι οργισμένος, γιατί η χώρα μου η Ελλάδα κυβερνάται από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί μας δεν αγαπούν την Δημοκρατία, γι΄ αυτό την μετέτρεψαν από κοινοβουλευτική δημοκρατία σε απόλυτη κομματοκρατία και πολλοί εξ αυτών είναι μέλη και στελέχη της παγκόσμιας εξωπολιτικής εξουσίας (λέσχη Μπίλντεμπεργκ κ.α), εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξεως πραγμάτων, δηλαδή του διεθνούς σιωνισμού.
Έτσι, 40 χρόνια από την μεταπολίτευση κατέστρεψαν ηθικά, θεσμικά, πολιτισμικά και οικονομικά τη χώρα μου την Ελλάδα.

Είμαι οργισμένος, γιατί όλοι οι πολιτικοί μας όλων των κομμάτων, μικρών και μεγάλων εντός και εκτός Βουλής, είναι εξουσιολάγνοι και ομιλούν την ξύλινη γλώσσα των κομμάτων τους που προεκλογικά μου λένε συνέχεια ψέματα για να τους ψηφίσω και στην συνέχεια με εξαπατούν πράττοντας άλλα μετεκλογικά. Δυστυχώς όμως, εγώ ο αφελής τους πίστεψα και τους ψήφισα.

Είμαι οργισμένος, γιατί όλοι οι τελευταίοι Πρωθυπουργοί (Παπανδρέου-Παπαδήμος-Σαμαράς) κατήργησαν το Σύνταγμα και την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία υπογράφοντας τα «Μνημόνια», παραχωρώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας σε τρίτους, τοκογλύφους και κερδοσκόπους, όταν την ίδια ώρα περιοδεύοντας την Ευρώπη, διακηρύττουν πως η χώρα μου είναι διεφθαρμένη με πολίτες διεφθαρμένους και με κάνουν να ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Με κάνουν να νιώθω πως έχασα το Εθνικό φρόνημα των προγόνων μου, οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους προς όφελος της πατρίδος μας.

Είμαι οργισμένος, γιατί η Εκτελεστική Εξουσία ποδηγετεί και χειραγωγεί την Δικαστική Εξουσία και έτσι οι Δικαστικές αποφάσεις ευνοούν τους εγχώριους και ξένους κατακτητές της πατρίδος μου και στραγγαλίζουν όλες τις κοινωνικές τάξεις του λαού μας.

Είμαι οργισμένος, γιατί η λεγόμενη «Ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη κρίνει με δυο μέτρα και δυο σταθμά και βέβαια ευνοεί μόνο τις δικαστικές τσέπες.

Είμαι οργισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις διόγκωσαν χωρίς να υπάρχει όφελος για τον πολίτη, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και δημιούργησαν ένα σύστημα εξουσίας μέσω των συνδικαλιστικών συντεχνιών, που τις μεταχειρίζονταν προκειμένου να αναρριχηθούν στην εξουσία.

Είμαι οργισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις αύξαναν στην θητεία τους προς εκλογικό τους όφελος τις δημόσιες δαπάνες με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στην υπερφορολόγηση που πλήττει κυρίως την μεσαία αστική τάξη και οδηγεί την οικονομία μας σε βαθιά ύφεση. Ταυτόχρονα, κατακρεούργησαν μισθούς και συντάξεις, χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων καταργώντας έτσι εργατικές κατακτήσεις με ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους.

Είμαι οργισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν ποτέ να πατάξουν τη φοροδιαφυγή και τη φοροκλοπή κακομαθημένων επιχειρηματιών, ελεύθερων επαγγελματιών και απλών πολιτών. Έτσι, αυτή η στρεβλή νοοτροπία δημιουργήθηκε με την ανοχή τους, με αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι συνήθεις ύποπτοι, δηλαδή μισθωτοί και συνταξιούχοι.

Είμαι οργισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις διόγκωσαν το παραεμπόριο προϊόντων που είναι εισαγόμενο και αμφιβόλου ποιότητος, με απώλεια πολλών δις ευρώ τον χρόνο για το δημόσιο ταμείο, εις βάρος μικρών και υγιών επιχειρήσεων που απασχολούσαν αξιόπιστο αριθμό υπαλλήλων και απέδιδαν στο δημόσιο ταμείο κάθε μήνα τα εκ του νόμου προβλεπόμενα.

Είμαι οργισμένος, γιατί όλες οι Κυβερνήσεις άφησαν ελεύθερη την κερκόπορτα της Ελληνορθοδόξου κοινωνίας μας και εισέβαλαν στίφη λαθρομεταναστών που αλλοιώνουν την πληθυσμιακή σύνθεση της πατρίδος μου που ασελγούν και εγκληματούν καθημερινά κατά των ανήμπορων και απροστάτευτων Ελλήνων πολιτών.

Είμαι οργισμένος, γιατί όλες οι κυβερνήσεις συνέβαλαν να φθάσει η χώρα στο χείλος του γκρεμού αυξάνοντας συνειδητά το δημόσιο χρέος και έτσι την έσπρωξαν στο γκρεμό προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων – κερδοσκόπων.

Είμαι οργισμένος, γιατί τα κόμματα εξουσίας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), σε περιόδους που κυβέρνησαν με αυτοδυναμία τον τόπο, εμπλέκονται σε τεράστια σκάνδαλα κατασπατάλησης και υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος και δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό πάντα φρόντιζαν να προκαλούν την παραγραφή των αδικημάτων τους με την μη παραπομπή τους μέσω νόμων που ψηφίζουν.

Είμαι οργισμένος, γιατί τα κόμματα εξουσίας δημιούργησαν από το πουθενά μεγαλοοικονομικούς παράγοντες (τραπεζίτες, εργολάβους δημοσίων έργων, μεγαλοϊδιοκτήτες καρτέλ, εφοπλιστές κλπ) στη χώρα μέσω ευνοϊκών και πονηρών συμβάσεων με το δημόσιο σε μια σχέση εξάρτησης με ανταποδοτικότητα την οικονομική τους ενίσχυση στις προεκλογικές περιόδους χειραγωγώντας όμως και δεσμεύοντας την ελεύθερη βούληση και σκέψη του εκλεγμένου βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου. Σήμερα, αυτοί οι ίδιοι εκμεταλλεύονται την κρίση και με την ανοχή της Κυβερνήσεως κερδοσκοπούν εις βάρος του Ελληνικού λαού. Αυτοί οι ίδιοι ποδηγετούν τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου προπαγανδίζοντας καθημερινά υπέρ των συμφερόντων τους και παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό σε σημείο που το μαύρο το κάνουν άσπρο και το άσπρο μαύρο.

Είμαι οργισμένος, γιατί ο εκάστοτε Μνημονιακός Υπουργός Οικονομικών μου λέει συνεχώς ψέματα, πως εάν δεν πάρουμε την επόμενη δόση δεν θα έχει το ταμείο του κράτους να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, θα έχει όμως να πληρώσει δόσεις και τόκους των δανείων στους τοκογλύφους – κερδοσκόπους δανειστές μας.

Είμαι οργισμένος, γιατί τα κόμματα εξουσίας δεν με έκαναν ποτέ να αισθανθώ Εθνικά υπερήφανος, αλλά συνεχώς με τις υποτελείς πράξεις τους με ντροπιάζουν, μειώνοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος και δημιουργώντας με την οσφιοκαμπτική τους πολιτική προϋποθέσεις για νέες απώλειες Εθνικών εδαφών ( Αττίλας 2 στην Κύπρο, αμφισβήτηση Ελληνικής κυριαρχίας των Ιμίων, διεκδίκηση του ονόματος της Μακεδονίας από την γείτονα χώρα της Fyrom, Τουρκικές διεκδικήσεις Ελληνικών νησιών, αξιώσεις της Αλβανίας για την Θεσπρωτία, διεκδίκηση και προσάρτηση της Θράκης μας από την Τουρκία).

Είμαι οργισμένος, με τους πολιτικούς όλων των κομμάτων που δεν αφουγκράζονται δυστυχώς τα βάσανα, την ανέχεια και την αγωνία επιβίωσης του ελληνικού λαού για το μέλλον των παιδιών του.

Είμαι οργισμένος, γιατί ο πνευματικός κόσμος της χώρας δεν έχει ακόμη ξεσηκωθεί, εκτός ολίγων φωτεινών εξαιρέσεων, για να απαιτήσει από όλα τα κόμματα την τήρηση του Συντάγματος προς εφαρμογή της προβλεπόμενης Δημοκρατίας.

Είμαι οργισμένος, με την κεφαλή της εν Ελλάδι Ορθοδόξου Εκκλησίας, γιατί ενώ το Χριστεπώνυμο πλήρωμα κατακλύζει οικιοθελώς όλους τους Ιερούς Ναούς της πατρίδος μας, αυτή η κεφαλή επιδεικνύει αφωνία και ατολμία και συμπορεύεται με τους δυνάστες μας.

Είμαι οργισμένος, γιατί όλοι αυτοί δεν καταλαβαίνουν, πως, εάν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα υπέρ του λαού, η οργή του θα έχει απροσδιόριστα αποτελέσματα για τους ίδιους και αυτοί θα φέρουν την αποκλειστική ευθύνη.

Γιατί θα πρέπει να ξέρουν, πως εάν δεν προλάβω εγώ, θα προλάβουν να αποδώσουν Δικαιοσύνη, ο Γιώργος, ο Νίκος, ο Παύλος, ο Λευτέρης, ο Σταμάτης, ο Γιάννης, ο Μανώλης, ο Σταύρος, ο Βαγγέλης, η Κατερίνα, η Βασιλική, η Ελένη, η Κωνσταντίνα, η Σοφία, η Ελπίδα και όλος ο υπόλοιπος λαός μας που θα ακολουθήσει τον ξεσηκωμό τους!!!

Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_5909.html#ixzz36ERcQCvH

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *