Η Ρωσία προετοιμάζει τους συμμάχους της: Πάμε σε πόλεμο

Russia's President Vladimir Putin walks past an honor guard as he attends a ceremony to receive diplomatic credentials from foreign ambassadors at the Kremlin in Moscow, Russia, November 26, 2015.   REUTERS/Sergei Ilnitsky/Pool

Τόσο η πλευρά της Δύσης όσο και η πλευρά της Ρωσίας ετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς για την παγκόσμια σύγκρουση που δείχνει πιο αναπόφευκτη από ποτέ.
H Ρωσία οργανώνει τους συμμάχους της για στρατιωτικές επεμβάσεις στην Κεντρική Ασία ακόμη και στην Συρία, αν αυτό καταστεί αναγκαίο.

Ως αντίβαρο μάλιστα στο ΝΑΤΟ, ανακοινώθηκε η ίδρυση στρατιωτικού τμήματος του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (CSO).

«Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας θα ήθελε να δει τους συμμάχους του να φτιάχνουν πιο συμπαγείς, ευκίνητους στρατούς, εξοπλισμένους με τα πιο προηγμένα όπλα και οχήματα, με δυνατότητα αντιμετώπισης οποιασδήποτε πρόκλησης ή απειλής προς την εθνική ασφάλεια», ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σόιγκου, μιλώντας στο πέμπτο Διεθνές Συνέδριο Ασφαλείας στην Μόσχα, προετοιμάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τους συμμάχους της «Αρκούδας» για τον πόλεμο που έπεται.

Ο Ρώσος ΥΕΘΑ στάθηκε στο γεγονός πως η ίδρυση του στρατιωτικού τμήματος του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (CSO) θα εξυπηρετήσει τα κοινά συμφέροντα.

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *