Η Σελίν Ντιόν μιμείται Cher και Μάικλ Τζάκσον σε ένα βίντεο που δεν περίμενες με ΤΙΠΟΤΑ να δεις!

1Θυμάσαι να έχεις δει ποτέ την Σελίν Ντιόν να κάνει πλάκα, να δείχνει την εικόνα μιας εύθυμης γυναίκας στην τηλεόραση; Εμείς όσο κι αν το…
προσπαθήσαμε δεν βρήκαμε τέτοια εικόνα της. Κι αυτό είναι κάτι που ισχύει για πολλά χρόνια. Πολλώ δε μετά τον θάνατο του συζύγου της. Από τότε έχουν περάσει μερικοί μήνες και ευτυχώς η Σελίν έχει ξεπεράσει την κατάσταση της θλίψης και η εμφάνιση της στο σόου του Τζίμι Φάλον ήταν μια πραγματικά πολύ σπάνια στιγμή, αφού αυτό το κάλυμμα του σοβαρού που έχει η Σελίν για όσα χρόνια την γνωρίζουμε, έφυγε και είδαμε μια πολύ fun πλευρά της.

Ο Φάλον της είχε το γνωστό του παιχνίδι το Wheel of Impressions για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της φωνής της, αλλά και την άλλη της πλευρά. Πρώτη μίμηση ήταν η καλή της φίλη η Cher και την πέτυχε άψογα. Μετά έκανε τον Μάικλ Τζάκσον και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Το πιο ενδιαφέρον σημείο ήταν όταν έπρεπε να κάνει τη Ριάνα, με την Σελίν να σηκώνεται όρθια και να κουνιέται με πολύ σέξι τρόπο. Ακόμα μια κίνηση που δεν είχαμε συνηθίσει από εκείνη. Για φινάλε ήρθε η μίμηση στη Sia, όπου η Σελίν ήταν σχετικά κοντά αλλά ήταν και κάπως περίεργη η προσπάθεια της. Το σχόλιο στο youtube που αναρωτιέται αν είχε πιει αρκετά είναι μάλλον εύστοχο.

Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *