Τελευταία Νέα

ΘΑ “ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ” – Δείτε με ποιους είναι μαζί στο κελί ο παιδοκτόνος…

1Μεγάλο πονοκέφαλο τόσο στο υπουργείο…Δικαιοσύνης όσο και στη διοίκηση των φυλακών της Κέρκυρας έχει προκαλέσει η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη Γιάννη Πανούση για το ενδεχόμενο δολοφονίας του 27χρονου παιδοκτόνου μέσα στις φυλακές.

Η δήλωση έχει αναγκάσει τους αρμόδιους να προσέχουν ως κόρη οφθαλμού τον παιδοκτόνο γιατί όπως λέει κυβερνητικό στέλεχος: «Αν πάθει κάτι, άντε να πείσεις μετά τον κόσμο ότι δεν ήταν δολοφονία».

Από την άλλη πλευρά, αν ο φονιάς οδηγηθεί σε κελί με άλλους κρατούμενους ή μόνος του θα πρέπει να έχει 24ωρη φύλαξη από περισσότερους από έναν σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε κελί όπου κρατούνται ήδη 5 τραβεστί. Προς το παρόν ο παιδοκτόνος κρατείται στο πειθαρχείο των φυλακών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά και να δοθεί χρόνος να βρεθούν εναλλακτικές που για την κράτηση του ώστε να δοθεί και το μήνυμα από την κυβέρνηση ότι οι δηλώσεις του κ.Πανούση ήταν «εμπειρικές και επιστημονικές» όπως λέει και ο ίδιος, και δεν έχουν σχέση με την κεντρική πολιτική τακτική που λέει «πάνω από όλους και όλα ο νόμος».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *