Θράσος του Καμμένου σε πληγέντα: «Mόνο ο Πορτοσάλτε και εσύ τα λέτε αυτά!»

Οργή λαού! – Τα «άκουσε» ο Καμμένος: «Μας αφήσατε να καούμε!» – «Γιατί κλείσατε τη Μαραθώνος;»
Ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων στις πυρόπληκτες περιοχές, ορισμένοι από τους οποίους ξέσπασαν αντικρίζοντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Με οργή και απελπισία μια κάτοικος της περιοχής , η κ.Κατερίνα Σαμιώτη, του διατύπωσε τα αμείλικτα ερωτήματα: «Αφήσατε να καεί κόσμος τζάμπα. Μας αφήσατε στο έλεος του Θεού», του είπε και ρώτησε: «Γιατί έκλεισε η Μαραθώνος, γιατί δεν έγινε εκκένωση, οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν;»
Η κ.Σαμιώτη είδε το σπίτι της να γίνεται στάχτη, ενώ μόλις τις τελευταία στιγμή κατάφεραν να σωθούν ο γιος και ο σύζυγός της. «Ολη η γειτονιά μου χάθηκε», είπε απελπισμένη και συνάμα οργισμένη.
Την ίδια στιγμή, ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στις κάμερες με πρωταγωνιστή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε πολίτη που με δάκρυα στα μάτια του περιέγραφε την κατάσταση από τις πυρκαγιές.
Οι πολίτες κλαίγοντας έλεγαν στον κ. Καμμένο πως δεν υπήρχε οργάνωση στην περιοχή, ούτε συντονισμός για να σωθεί ο κόσμος από τις πυρκαγιές, ενώ ο ίδιος τόνιζε πως είναι διατεθειμένος να δώσει και μέτρα από το οικόπεδό του για να βελτιωθεί η ρυμοτομία της περιοχής.
Από πλευράς του ο Πάνος Καμμένος αγνοώντας την οργή αλλά και την αγανάκτηση των πληγέντων αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ολιγωρία της πολιτείας και φανεί ταπεινός απέναντι στο δράμα, «επιτέθηκε» λεκτικά λέγοντας πως «μόνο ο Πορτοσάλτε και εσύ τα λέτε αυτά»!
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα, στο 0.46
Labels Άρθρα, Ξυπνήστε Ρε Loading… Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *