Ιωάννα Τούνη: Ποιοι διέρρευσαν τις γυμνές φωτογραφίες – Στα ίχνη των δραστών η Αστυνομία

Έξαλλη η παίκτρια του reality με τη δημοσιοποίηση γυμνών φωτογραφιών τις οποίες…
ορισμένα ΜΜΕ έσπευσαν να τις συνδέσουν με την ίδια – Η Ιωάννα Τούνη έκανε σχετική καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία αναζητά τα ίχνη των δραστών.

Μάλιστα, η ίδια τοποθετήθηκε επί του θέματος σε πρόσφατη συνέντευξή της, “καταγγέλοντας” ότι δεν είναι εκείνη που απεικονίζεται, αλλά πρόκειται για προϊόν μοντάζ.

Και τώρα η νεαρή Θεσσαλονικιά, καταφεύγει στην δικαιοσύνη, μιας και όπως δήλωσε στο protothema.gr, ο δικηγόρος της, Νίκος Παπαντωνόπουλος, «επίκεινται περαιτέρω δικονομικές ενέργειες με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και ιδίως της προσωπικότητας και της τιμής της». Έτσι, προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να βρεθούν μετά από έρευνα τα «ίχνη» της δημοσίευσης και η διαδρομή της μέσα από συσκευή ή συσκευές ώστε να εντοπισθεί ποιος ήταν αυτός ή αυτοί που διέρρευσαν τις φωτογραφίες.

«Σε σχέση με πρόσφατα δημοσιεύματα που συσχετίζουν την εντολέα μου κυρία Ιωάννα Τούνη με άσεμνο υλικό που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο επισημαίνω πως έχει ήδη προσφύγει στις διωκτικές αρχές και επίκεινται περαιτέρω δικονομικές ενέργειες με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και ιδίως της προσωπικότητας και της τιμής της», δήλωσε συγκεκριμένα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *