Και “ΗΠΑνθρωποι” και κομμουνιστές! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά – Υπηρετούν όλοι την ξενοκρατία
Σημεία και τέρατα ζούμε στις ημέρες μας. Ζούμε την εποχή μίας πλήρους μεταλλάξεως τόσο της φερ’ ειπείν αριστεράς όσο και της κατ’ ευφημισμόν δεξιάς. Έχει χάσει κυριολεκτικά το σκυλί τον αφέντη του. Έχουν καταργηθεί όλα τα όρια και όλες οι κόκκινες γραμμές απάντων των
φιλελευθέρων και μαρξιστικών ιδεολογημάτων. Ένα τους ενώνει σταθερά και αυτό είναι το μίσος τους για τον Εθνικισμό, για την αληθινή Ιδεολογία της Πατρίδας, της Παραδόσεως, της Φυλής και βεβαίως για την Χρυσή Αυγή.
Ήταν στις 5 Ιουλίου του 2018 όταν μέσα στο κοινοβούλιο, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκα στην προηγούμενη ημέρα της 4ης Ιουλίου, η οποία είναι ως γνωστόν η εθνική εορτή των ΗΠΑ και κατά την οποία επίλεκτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με δεκαετίες “αντιϊμπεριαλιστικών” αγώνων κατά των Αμερικάνων προσήλθαν χαμογελαστοί στην πρεσβεία της οδού Βασιλίσσης Σοφίας για να υποβάλουν τα σέβη τους. Απευθυνόμενος, λοιπόν, προς αυτούς είπα: “Επειδή μιλάμε για Αριστερά, διασκέδασα πραγματικά πολύ το θέαμα χθες, στις 4 Ιουλίου, εθνική εορτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπου κάποιοι «ηπάνθρωποι» με ΗΤΑ -ο όρος είναι δικός σας, κύριε Ζουράρι- στοιχήθηκαν στην Αμερικανική Πρεσβεία και ξέχασαν τα νιάτα τους, όπου είχαν χαλάσει δεκάδες ζευγάρια παπουτσιών διαδηλώνοντας και φωνάζοντας «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι».
Εκλεκτοί των Αμερικάνων, εκλεκτοί των πλουτοκρατών, εκλεκτοί της Μέρκελ πλέον, βαδίζουν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία.” Ασφαλώς και θα μπορούσαν να μου απαντήσουν, αλλά τι θα μου έλεγαν; Δεν έχουν τίποτε να πουν και γι’ αυτό η καλύτερη επιλογή γι’ αυτούς είναι η σιωπή που εν προκειμένω είναι πράγματι χρυσός.
H ΝΔ σέβεται τους… αγώνες της αριστεράς
Από την άλλη πλευρά, η Νέα Δημοκρατία, η οποία αυτοαποκαλείται κεντροδεξιά παράταξη και φιλελεύθερη παράταξη. Μία παράταξη η οποία έχει εγγεγραμμένο στο παρελθόν της σκληρές διώξεις κατά των κομμουνιστών σε όλη την περίοδο του μεταπολέμου. Σήμερα όμως, όποτε αναφέρεται στην αριστερά είτε ο πρόεδρος της Ν.Δ., είτε κάποιο στέλεχός της, δεν παραλείπει να λέει την φράση: “σεβόμαστε και τιμούμε τους αγώνες της αριστεράς”! Και δεν είναι σχήμα λόγου, αφού επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας και νομιμοποιήθηκε το ΚΚΕ και αφέθηκε ο τόπος ένας λαός ολόκληρος, μία χώρα ολόκληρη να υποταχθεί στην ιδεολογική και πολιτική κυριαρχία των μαρξιστών!
Επιπλέον, επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας, για να θυμηθούμε σχετικά πρόσφατα γεγονότα, έγινε μνημείο για τους κομμουνιστές στον Άη Στράτη και ακόμη δόθηκε και η εντολή σε όλα τα στρατόπεδα της χώρας να κυματίσει μεσίστια η Γαλανόλευκη Σημαία όταν πέθανε ο περίφημος Καπετάν Γιώτης, ο οποίος είχε πολεμήσει κατά του εθνικού στρατού και είχε παρασημοφορηθεί γι’ αυτό από την Σοβιετική Ένωση. Εις ό,τι αφορά, όμως, τους “πονηρούς πολιτευτές” της Ν.Δ., μη νομίζετε ότι αυτά περί αριστεράς τα λένε σε όλους…
Δεν πάνε πολλά χρόνια που κάθε παραμονή εκλογών καμιά δεκαριά βουλευτές της Ν.Δ. υπέγραφαν ψήφισμα για απελευθέρωση του Γεωργίου Παπαδοπούλου και των Αξιωματικών της 21ης Απριλίου. Δεν πάνε πολλά χρόνια επίσης από της θρασύτατες παρουσίες τους σε τελετές μνήμης θυμάτων του κομμουνισμού, όπου και παρίσταναν τους ασυμβίβαστους “δεξιούς κομμουνιστοφάγους”. Ούτε δεξιά υπάρχει λοιπόν, ούτε αριστερά, καμία ιδέα, καμία πίστη και καμία συνέπεια.
Όλοι τους αγωνίζονται με δόλο και απάτη για την εξουσία και όλοι τους χωρίς εξαίρεση υπηρετούν την ξενοκρατία. Οι αριστεροί μισούν τους Χρυσαυγίτες γιατί είναι πολύ δεξιοί και οι λεγόμενοι “δεξιοί” μισούν με την σειρά τους τους Χρυσαυγίτες γιατί είναι ούτε λίγο ούτε πολύ αριστεροί! Κοινό το πάθος και των δύο και η προπαγάνδα τους αμφίσημος. Η Ν.Δ. κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συνεργάζεται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την Ν.Δ. ότι συμπλέει με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Κοινός τόπος και των δύο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ένα αρρωστημένο σενάριο
Και μέσα σε όλα αυτά, μέσα σε κλίμα μίας μεγάλης εθνικής ήττας και καταισχύνης με την συμφωνία των Πρεσπών ήλθε και ένα σενάριο εντελώς βγαλμένο από έναν εγκέφαλο αρρωστημένο για να σύρει τον χορό του παραλόγου! Όπως έγινε γνωστό η κυβέρνηση απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες και έχει σημασία ότι η εφημερίδα “Καθημερινή” πρώτη δημοσίευσε κατ’ αποκλειστικότητα την είδηση την Τετάρτη το πρωί 11 Ιουλίου. Γιατί απελάθηκαν όμως οι δύο ρώσοι διπλωμάτες;
Η απάντηση στο παρακάτω δημοσίευμα: “Κατά την παρέλευση των τελευταίων μηνών παρατηρήθηκε πως στο Άγιον Όρος υπήρξαν και συναντήσεις συγκεκριμένων παραγόντων του λεγόμενου εθνικιστικούπατριωτικού χώρου που δρουν στην Ελλάδα με πολιτικούς τόσο της Άκρας Δεξιάς (Χρυσή Αυγή) όσο και των ακραίων εκδοχών της συντηρητικής παράταξης με αντικείμενο συζήτησης βεβαίως το Μακεδονικό αλλά και τις δυνατότητες συνεργασίας τους σε διάφορα επίπεδα.” Την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε η απέλαση γινόταν η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στην οποία παρέστη ο πρωθυπουργός της χώρας Τσίπρας, ο οποίος έδωσε στην συνέχεια συνέντευξη Τύπου.
Τυχαία αλήθεια ανακοινώθηκε η απέλαση των Ρώσων διπλωματών την ημέρα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ; Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το κοιτάξει λίγο περισσότερο και να το σκεφθεί άλλη μία φορά… Στην διάρκεια της συνεντεύξεως του το πρώην μέλος της ΚΝΕ και πρόεδρος σήμερα της “ριζοσπαστικής αριστεράς”, Τσίπρας, έπλεξε το εγκώμιο του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του οποίου η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ είχε πραγματοποιήσει το 2016 πορεία διαμαρτυρίας κατά της αμερικανικής πρεσβείας. Μιλάμε όχι για απλή αλλαγή, για μεταμόρφωση πλήρη!
Οι μπολσεβίκοι κρίνουν εξ΄ ιδίων τα αλλότρια
Θερμή αντιμετώπιση είχε όπως ήταν φυσικό από τις ΗΠΑ η εχθρική στάση της Ελλάδος απέναντι στην Ρωσία. Διαβάζουμε σχετικά: “Την στήριξή του στην Ελλάδα εκφράζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το θέμα της απέλασης των Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα που κατηγορούνται ότι προέβησαν σε παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας, οι οποίες κρίνονται ως παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών τόνισε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εκφράσει την ανησυχία τους στο παρελθόν για τη ρωσική κακοήθη επιρροή σε αυτή τη περιοχή. Η παρέμβαση στις δημοκρατικές διαδικασίες των άλλων χωρών είναι απαράδεκτη και στηρίζουμε την Ελλάδα στην υπεράσπιση της κυριαρχίας της».
Εάν καταλάβαμε καλά δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ότι οι αντιδράσεις κατά της συμφωνίας με τα Σκόπια στις Πρέσπες, αντιδράσεις πάνδημες του Ελληνικού Λαού δρομολογήθηκαν από την Μόσχα!!! Ο παραλογισμός τους ξεπερνά κάθε όριο! Εκατοντάδες χιλιάδες Εθνικιστών, Ιεράρχες και απλοί Κληρικοί, Πατριώτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, όλοι κρατώντας την Ελληνική Σημαία, αντέδρασαν και αντιδρούν στο ξεπούλημα της Ιστορίας μας γιατί τους διέταξε η… Ρωσσία! Οι μπολσεβίκοι καθώς φαίνεται κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Ας γνωρίζουν ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι όπως αυτοί, που κάποτε πουλούσαν την Πατρίδα μας για το συμφέρον της “μαμάς” Μόσχας.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *