ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ! Δείτε πως άρπαξε ο σεκιουριτάς στην Κρήτη τα 560.000€! Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας; (PHOTOS)

4Οι εικόνες που θα δείτε αποκαλύπτουν τις κινήσεις του σεκιουριτά, που κατάφερε να βουτήξει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, χωρίς τα αφεντικά του να καταλάβουν τοπαραμικρό…

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση του 45χρονου σεκιουριτά από την Κρήτη που υπεξαίρεσε συνολικά περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ από την εταιρία στη οποία εργαζόταν. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, ο προϊστάμενος της εταιρίας security φαίνεται να μπαίνει στην αποθήκη και να παίρνει ένα χαρτόκουτο από ένα γραφείο.

Στους συναδέλφους του είπε ότι το κουτί περιείχε παλιά λιπαντικά που θα πέταγε στα σκουπίδια. Ελάχιστα λεπτά αργότερα ο 45χρονος βγαίνει από τα γραφεία βάζει το κουτί στη μηχανή και φεύγει. Την επόμενη ημέρα, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας διαπιστώνει έκπληκτος ότι από το κεντρικό χρηματοκιβώτιο της εταιρίας, η οποία εφοδιάζει με μετρητά ATM τραπεζών στην Κρήτη, είχαν κάνει φτερά περίπου 560.000 ευρώ.

ΦΩΤΟ από Δελτίο Ειδήσεων Νέριτ
ΦΩΤΟ από Δελτίο Ειδήσεων Νέριτ
ΦΩΤΟ από Δελτίο Ειδήσεων Νέριτ
ΦΩΤΟ από Δελτίο Ειδήσεων Νέριτ

“Και βλέπουμε το Γιώργο, Κυριακή 8 η ώρα, να έχει πάρει τα λεφτά, να τα έχει βάλει σε μια κούτα, να παίρνει την κούτα και να φεύγει σαν κύριος. Δεν τον απασχόλησαν ούτε οι κάμερες που τον γράφανε ούτε τίποτα”, λέει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Χάρης Ρισσάκης στη ΝΕΡΙΤ.

Από την έρευνα που έκαναν οι υπεύθυνοι της εταιρίας διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο 45χρονος το τελευταίο εξάμηνο είχε υπεξαιρέσει ακόμα 650.000 ευρώ, χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα κατά τον εφοδιασμό των ATM με μετρητά.

Περίπου μία εβδομάδα μετά την υπεξαίρεση, ο προϊστάμενος της εταιρίας security, εμφανίστηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου, συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους. Σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε ότι είχε πάρει λεφτά επειδή χρώσταγε σε τοκογλύφους.

Επειδή είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ο 45χρονος δεν συνελήφθη, ενώ ακόμα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του επειδή η εισαγγελία περιμένει να της παραδοθούν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τις Αρχές που σχημάτισαν τη δικογραφία για τη υπόθεση.
Δελτίο Ειδήσεων Νέριτ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *