«Κεραυνοί» Τραμπ σε Ερντογάν: «Ντροπή που δεν απελευθερώνεις τον Αμερικανό πάστορα που κρατείται στην Τουρκία»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν για την μη αποφυλάκιση του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον.
Ο Ντόναλντ Τραμπ αξίωσε την Τετάρτη από τον ομόλογό του της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να «κάνει κάτι» για να αποφυλακιστεί ο Αμερικανός πάστορας Άντριου Μπράνσον, ο οποίος παραμένει κρατούμενος σε τουρκική φυλακή, καθώς οι τουρκικές αρχές τον κατηγορούν για «τρομοκρατία» αλλά και «κατασκοπεία».
«Είναι απόλυτη ντροπή το ότι η Τουρκία δεν θα αποφυλακίσει τον σεβάσμιο αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον», ο οποίος «κρατείται όμηρος για πάρα πολύ καιρό», ανέφερε ο Τραμπ μέσω Twitter. Ο Ερντογάν «πρέπει να κάνει κάτι για να απελευθερωθεί αυτός ο υπέροχος χριστιανός σύζυγος και πατέρας. Δεν έκανε τίποτα κακό, κι η οικογένειά του τον χρειάζεται!», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Το Τουρκικό δικαστήριο διέταξε χθες ο ιερωμένος από τις ΗΠΑ να παραμείνει προφυλακισμένος.
Τώρα στις ΗΠΑ ίσως κατάλαβαν τι συμβαίνει και με τους 2 Έλληνες αιχμάλωτους στρατιωτικούς οι οποίοι κρατούνται από την Τουρκία για πάνω από 4 μήνες. Labels Άρθρα, Διεθνή Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *