Λάρισα: Χαμός στις τουαλέτες τσιπουράδικου – Οι φωνές της γυναίκας ξεσήκωσαν όλο το κατάστημα!

1Η γυναίκα μπήκε στην τουαλέτα και ξαφνικά είδε ένα χέρι να τη φωτογραφίζει γυμνή, με το κινητό τηλέφωνο…
Δεν πίστευε στα μάτια της νεαρή Τυρναβίτισσα η οποία ήταν με φιλική συντροφιά νωρίς το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου σε κεντρικό τσιπουράδικο της πόλης όταν πηγαίνοντας στις γυναικείες τουαλέτες του καταστήματος ξαφνικά, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία και τις μηνύσεις που ακολούθησαν, «βλέπει ένα κινητό σε ανδρικό χέρι να τη φωτογραφίζει ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα». Σύμφωνα πάντα με την παθούσα, «χωρίς να χάνει ευκαιρία αρπάζει τον 33χρονο και αρχίζει να φωνάζει εναντίον του». Μάλιστα η ίδια του πήρε το κινητό όπου, όπως υποστηρίζει «εκτός από τις φωτογραφίες της ίδιας βρήκε εκεί και άλλες φωτογραφίες από άλλη κοπέλα που χρησιμοποίησε νωρίτερα τις γυναικείες τουαλέτες του καταστήματος».

Ο φερόμενος ως δράστης ήταν και ο ίδιος μέλος μεγάλης νεανικής παρέας στο ίδιο κατάστημα. Όπως είναι φυσικό το συμβάν πήρε διαστάσεις με τους υπόλοιπους πελάτες να ρωτούν τι συνέβη. Οι δύο παθούσες προσέφυγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου όπου έκαναν καταγγελίες για τα συμβάντα ενώ παράλληλα ακολούθησαν μηνύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί προσπάθησαν να εντοπίσουν τον 33χρονο Τυρναβίτη στο σπίτι του ή στο γραφείο του αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Οι παθούσες χθες συνέχισαν τις καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης δηλώνοντας ότι θα ζητήσουν την παραδειγματική του τιμωρία.

Πηγή: eleftheria.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *