«Λύγισε» ο Δημήτρης Σταρόβας επί σκηνής για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

«Λύγισε» ο Δημήτρης Σταρόβας επί σκηνής για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Instagram και τα συγκινητικά λόγια

Ο ξαφνικός θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τα ξημερώματα της Δευτέρας από ανακοπή καρδιάς στα 63 του χρόνια, σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο. Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και ο απλός κόσμος δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τραγουδοποιός.

Τα social media έχουν κατακλυστεί από συγκινητικά μηνύματα για τον Μαχαιρίτσα, ενώ οι φίλοι του και οι άνθρωποι που τον γνώρισαν από κοντά, έχουν να θυμηθούν μόνο καλές στιγμές μαζί τους. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος του Μαχαιρίτσα.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Σταρόβας είχε παράσταση με το έργο «Τοκ-Τοκ» και την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή, αναφέρθηκε στον καλό του φίλο. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως την προηγούμενη ημέρα είχαν μιλήσει, καθώς ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήθελε να πάει σε μία από τις επόμενες παραστάσεις. Σε εκείνο το σημείο, ο Σταρόβας δεν άντεξε και «λύγισε», με τον κόσμο από κάτω να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram τη συγκινητική αυτή στιγμή, γράφοντας για τον Σταρόβα με τον οποίο επίσης είναι καλοί φίλοι: «Ο Δημήτρης ειναι σάν αδερφός μου… έχουμε περάσει και εχουμε ζησει πολλα πράγματα, και θα ζήσουμε και αλλα τόσα πρώτα ο Θεός… δεν τον είχα δεί ποτέ να κλαίει… και χθές έκλαψε για τον φίλο του τον Λαυρέντη… με έκανες και έκλαψα και εγώ αδερφέ μου… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ».

View this post on Instagram

Ο Δημήτρης ειναι σάν αδερφός μου… έχουμε περάσει και εχουμε ζησει πολλα πράγματα, και θα ζήσουμε και αλλα τόσα πρώτα ο Θεός… δεν τον είχα δεί ποτέ να κλαίει… και χθές έκλαψε για τον φίλο του τον Λαυρέντη… με έκανες και έκλαψα και εγώ αδερφέ μου… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ.

A post shared by Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) on

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *