«Μάλλον θα ήταν καλύτερα να ήμουν νεκρός»

«Μάλλον θα ήταν καλύτερα να ήμουν νεκρός»

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ξαναχτυπά

Απογοητευμένος με την συμπεριφορά της κόρης του Μέγκαν μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι δηλώνει ο πατέρας της.

Ο 74χρονος Τόμας Μαρκλ ισχυρίζεται σε συνέντευξή του ότι η κόρη του τον απομάκρυνε με σκληρό τρόπο από τη ζωή της και εκφράζει φόβους ότι δεν θα δει ποτέ τα παιδιά που θα αποκτήσει με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Είμαι πληγωμένος που με έκοψε τελείως. Είχα έναν αριθμό τηλεφώνου και έναν αριθμό από τους προσωπικούς της βοηθούς στο παλάτι, αλλά αφότου είπα ορισμένα λόγια κριτικά για την βασιλική οικογένεια, με απέκλεισαν» ανέφερε σύμφωνα με την Daily Mail.

«Αυτοί οι τηλεφωνικοί αριθμοί αποσυνδέθηκαν και δεν δουλεύουν πια. Δεν έχω πλέον τρόπο να επικοινωνήσω με την κόρη μου», πρόσθεσε.

Ο Τόμας Μαρκλ αναφέρεται και στα γενέθλια της κόρης του αλλά στην επιθυμία του να της στείλει δώρο. «Τα γενέθλιά της είναι στις 4 Αυγούστου και θέλω να της στείλω κάρτα. Αλλά αν τη στείλω στο παλάτι του Κένσινγκτον ή όπου ζει τώρα, θα είναι μία κάρτα ανάμεσα σε χιλιάδες. Πιθανόν δεν θα τη δει ποτέ», υποστηρίζει και δηλώνει ότι δεν θα σταματήσει να μιλάει.

«Ίσως ήταν καλύτερα εάν ήμουν νεκρός»

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του και λέει ότι ίσως θα ήταν καλύτερα για την κόρη του εάν είχε πεθάνει.

«Είναι τύχη που είμαι ακόμη ζωντανός», υπογραμμίζει, προσθέτοντας ότι οι άνδρες της οικογένειάς του ζουν λίγο πάνω από 80 χρόνια.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *