Μακρή σε Τατσόπουλο: “Ισως από μηδενικό γίνεις νούμερο”

1Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Πέτρου Τατσόπουλου και της Ραχήλ Μακρή. O Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε στο Facebook: «Εντός του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα έρθει εις γάμου κοινωνία με την Ραχήλ Μακρή. Ο γαμπρός θα πάρει προίκα 20 στρέμματα με ψηφοφόρους και δυο ψεκαστικά αεριωθούμενα».

Άμεσα ήρθε η απάντηση από τη Ραχήλ Μακρή, που έγραψε στο ίδιο ύφος: «Ο Τατσόπουλος βλέπει παντού γάμους και χαρές, προσδοκώντας τη δική του προίκα από Ελιές και Ποτάμια. Η αντιπολιτευτική του επαναστατικότητα εξαντλείται στο πρόσωπο μου. Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο η στράτευση μιας υποκειμενικά αντιλαμβανόμενης «διανόησης» και ο «εθνικός βιβλιοπώλης» να τον προικοδοτήσει προωθώντας τα πονήματα του…».

Σε ειρωνικό ύφος η συζήτηση συνεχίστηκε, με τον Πέτρο Τατσόπουλο, να γράφει: «Μπα, γλυκιά μου. Εγώ πήγα σ΄ένα κόμμα του 6% κι έφυγα όταν το κόμμα αυτό ήταν στο 27% και στα πρόθυρα της κυβέρνησης. Ψάξε αλλού για προικοθήρες. Στον καθρέφτη σου ίσως. Και στα ψεκασμένα σου από πάνω, που λοιδορούν γνωρίζοντας την τύφλα τους, τα χαιρετίσματά μου. ΄Οσο για τα βιβλία μου και τον Άδωνι -άσε καλύτερα. Είναι φανερό ότι γνωρίζεις από βιβλία όσα γνωρίζω εγώ από καρδιοχειρουργική. Μείνε σ’ αυτά που γνωρίζεις, Ραχούλα. Προδότες, κρεμάλες και τα συναφή. Μη ξεμακραίνεις στα άπατα. Καλό σου βράδυ.»!

Η «συζήτηση» ολοκληρώθηκε με την Ραχήλ Μακρή, να απαντά σε έντονο ύφος στον Πέτρο Τατσόπουλου:

«Τατσόπουλε δεν είμαι γλυκιά σου και δεν θα ήθελα να γίνω περισσότερο από ότι δεν μπορείς εσύ να το καταφέρεις. Στα άπατα δεν μπορείς να απαντήσεις, αλλά σου αναγνωρίζω ότι προσφέρεις υπηρεσίες διασκέδασης στους φίλους μου στο Facebook. Βέβαια το χιούμορ της εξύβρισης και η χρήση των στερεοτύπων αποκαλύπτει ένα συγγραφικό ταλέντο σεναριογράφου ταινιών που κυκλοφόρησαν μόνο σε βίντεο κασέτες το 1980. Λυπάμαι, ιδιαίτερα, για τα παιδικά σου τραύματα ψεκασμού με νερό του καματερού ή ακόμα και με φλιτ, που πιθανόν στόχευαν στην αποθεραπεία σου, αλλά πέτυχαν να αναπτύξεις εμμονή καταδίωξης από ψεκαστικά. Όλοι γνωρίζουμε ότι έφυγες από το κόμμα σου για να ανακόψεις το ποσοστό του και να μην κυβερνήσει, δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζεις για να αυξήσεις την «εκτίμηση» του βιβλιοπώλη σου. Σε ενημερώνω πάντως ότι είμαι περήφανη που κατάγομαι από την ραχούλα της Κοζάνης και δεν είμαι ντεμέκ λιμασμένο για πρωτεύουσα λευκό πουκαμισάκι της Ομόνοιας».

Μετά από λίγα λεπτά, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανήλθε και πρόσθεσε: «Δεν είναι η καταγωγή σου ταπεινότερη Τατσόπουλε, το μυαλό και η ηθική σου ξύνουν πάτο. Μπορείς να κάνεις τον ορθογραφικό έλεγχο αυτών που γράφω, μέχρι εκεί φτάνουν οι ικανότητες σου, αλλά μην περιμένεις να ασχοληθώ με το βιογραφικό σου. Δεν έχεις, δα, και τόση αξία. Άλλωστε εσύ αυτοχαρακτηρίζεσαι ως άχρηστο βαρίδι. Όταν υπάρχει ομολογία δεν χρειάζεται τεκμηρίωση. Δεν στα μάθανε αυτά στο βιβλιοπωλείο;;;; Κοιμήσου Τατσόπουλε, στον ύπνο σου δεν θα σε ενοχλούν τα ψεκαστικά των παιδικών σου χρόνων και ίσως καταφέρεις να αναδειχθείς σε νούμερο από απλό μηδενικό».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *