Μηνύματα “καίνε” τον Ντε Χέα για το σεξουαλικό σκάνδαλο! “Κλείνει” ιερόδουλη για όργιο με συμπαίκτες του στη Manchester United!

1Η υπόθεση με το σεξουαλικό σκάνδαλο που εμπλέκει τον τερματοφύλακα της Manchester United και της Εθνικής Ισπανίας, Νταβίντ Ντε Χέα παίρνει τεράστιες διαστάσεις και μάλιστα ενώ το Euro 2016 βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γαλλία
– Διεθνή ΜΜΕ μιλούν για κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης, παιδικής πορνογραφίας και εξώθησης στην πορνεία
– Ο ίδιος τα αρνείται όλα και δηλώνει πως θα αγωνιστεί κανονικά στο Euro, ωστόσο μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνουν το γύρο του κόσμου
– Ο Ντε Χέα φέρεται να προσπαθεί να κανονίσει ένα μίνι… όργιο με τον ίδιο, μία κοπέλα και τέσσερις συμπαίκτες του στη Manchester United!
– Όλοι οι “καυτοί” διάλογοι που φέρνει στο “φως” η Ισπανική εφημερίδα El Confidencial

Αρχικά τα δημοσιεύματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν πως οι ποδοσφαιριστές, Νταβίντ ντε Χέα, Ίσκο και Ίκερ Μουνιαΐν εμπλέκονται σε σε σκάνδαλο σεξουαλικής εκμετάλλευσης, βιασμών, παιδικής πορνογραφίας και εξώθησης στην πορνεία, το οποίο είχε αρχίσει το 2005.

Τα ονόματα των Ντε Χέα και Μουναΐν έδωσε μάρτυρας που βρίσκεται από τον περασμένο Απρίλιο στη φυλακή για την εν λόγω υπόθεση, ενώ τη μαρτυρία αυτή έρχεται να “ενισχύσει” κατάθεση νεαρής που ισχυρίζεται ότι προ τριετίας κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο Νταβίντ ντε Χέα είχε ρόλο μεσάζοντα, με τον άσο της United να απειλεί την κοπέλα να έρθει σε ερωτική συνεύρεση με τους δύο συμπαίκτες του, χρησιμοποιώντας μάλιστα απειλές για να την πείσει.

To ρεπορτάζ της “El Confidencial” -που προέρχεται από ανθρώπους κοντά στην έρευνα- αναφέρει πως ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αναμειγνύεται στο σκάνδαλο είναι ο Ίσκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νταβίντ ντε Χέα / Φωτογραφία: ReutersΟ Νταβίντ ντε Χέα / Φωτογραφία: Reuters

Μάλιστα, η βρετανική “Sun” ανέφερε πως ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε έδιωξε τον τερματοφύλακα της Manchester United από το προπονητικό κέντρο των “φούριας ρόχας” στη Γαλλία που βρίσκεται για το Euro 2016 που ξεκίνησε χθες το βράδυ, ωστόσο ο ίδιος ο Νταβίντ Ντε Χέα το διέψευσε, αναφέροντας πως είναι όλα ψέματα και πως θα αγωνιστεί κανονικά στο Euro.

Μηνύματα που… καίνε

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Ντε Χέα δεν σταματούν εδώ. Δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail επικαλείται την ισπανική El Confidencial, η οποία και “έβγαλε” αρχικά το θέμα και δημοσιεύει μία σειρά μηνυμάτων που αποδίδονται στον Ντε Χέα και μία γυναίκα, η οποία αναφέρεται ως “TP3”.

Ο Νταβίντ ντε Χέα / Φωτογραφία: ReutersΟ Νταβίντ ντε Χέα / Φωτογραφία: Reuters

Σε αυτά ο Ισπανός τερματοφύλακας φέρεται να προσπαθεί να κανονίσει ένα μίνι… όργιο με τον ίδιο, την κοπέλα και τέσσερις ακόμη “κόκκινους διαβόλους”! Μάλιστα σε κάποιο σημείο φέρεται να την ρωτά αν μπορεί να τους… κουμαντάρει όλους με εκείνη να απαντά “φυσικά”!

Ολόκληρος ο διάλογος

TP3: “Στη Μάντσεστερ”?

TP3: “Μου το ανέφερε”

TP3: “Είναι αλήθεια”

TP3: “?”

DG: “Ναι είναι αλήθεια χα-χα”!

TP3: “Είσαι άτακτος”

DG: “Όχι, το κάνω για τους συμπαίκτες μου γυναίκα, χα-χα”!

TP3: “Ποια είναι η ομάδα σου”?

TP3: “Η Ατλέτικο”?

DG: “Μάντσεστερ”

DG: “Όχι”

TP3: “Μπερδεύτηκα”

TP3: “Όταν έχει να κάνει με αυτά τα πράγματα”

DG: “Κατάλαβα”

TP3: “Χα-χα”

TP3: “Αρέσω σε κάποιον από τους συμπαίκτες σου”

TP3: “??”

TP3: “Εκτός από σένα φυσικά”

TP3: “Χα-χα”

DG: “Θα τα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα με όλους”?

TP3: “Πόσοι είναι”

TP3: “??”

DG: “Περίπου πέντε μαζί με μένα”

TP3: “Φυσικά”

DG: “Δεν είμαι τόσο σίγουρος χα-χα”.

Δείτε τα… αποδεικτικά των συνομιλιών που δημοσιεύει η Ισπανική El Confidencial

Πηγή: dailymail.co.uk / elconfidencial.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *