Τελευταία Νέα

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ένας κρητικός περιέγραψε όλη την κατάσταση, το γιατί έφτασε μέχρι εδώ και ποια είναι η λύση σε 20 λεπτά…

1“Γαμώ τη ράτσα που των εγένουνταν…
Ξέρουν πως οι φόροι αυτοί δεν μπορούν να πληρωθούν. Τόκο τον τόκο να πάρουν του παππού μου τα χωράφια…”

“Τρίζουν τα κόκκαλα των παππουδολαλάδων μας που τα ξεπούλησε ο κανιόρδος”
Παππουδολαλάδες. Παπούδες που είχαν τη δική μας λαλιά. Αυτούς ξεπουλάει ο κανιόρδος ο Τσίπρας….

Ακούτε μωρέ τι λέει ο άνθρωπος; Ένας βοσκός από χωριό της Κρήτης και τα κατάλαβε ΟΛΑ. Εσείς οι παραμορφωμένοι με μια λέξη όπως λέει, τι διάολο μυαλό κουβαλάτε και ζητάτε για κλαδικά αιτήματα από τους ξεπουλημένους πολιτικούς… Από αυτούς που μας υποδούλωσαν στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση; Απ’ αυτούς που εκτελούν εντολές των Γερμανών τοκογλύφων; Από τους δωσίλογους μωρέ ζητάτε ελαφρύνσεις; Αυτοί τα σακούλια τους που έχουν για ψυχές τα γέμισαν…
Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι πολιτικό, είναι εθνικό. Το πρόβλημα δεν είναι φορολογικό είναι ότι θέλουν να αφανίσουν τον πρωτογενή τομέα….

Πατριώτη Κρητίκαρε μια χαρά τα ‘πες, όλα! Μόνο ένα ήθελα να σου πω κι εγώ. Πριν φτάσουμε στην “πλαστική ύλη” καλά θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε και κάποια όπλα που τους πονάνε περισσότερο από οποιαδήποτε ύλη.

ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ πατριώτη.
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ… Το φαντάζεσαι μια ολόκληρη Κρήτη να μην κάνει δήλωση; Πόσο μάλλον όλη η Ελλάδα!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ να μη δουλεύει τίποτα μέχρι να πέσουν.
Μέχρι να πάρουν τα ευρώ τους, την ευρώπη τους, τους ναζί τους, τον ανάπηρό τους, το αγγελικό τους, τον ευρωτραπεζίτη τους ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ κι ακόμη παραπέρα.
Εκτός αν θέλουν να μείνουν εδώ να κρεμαστούν στο Σύνταγμα να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας τόσα που έχουμε υποστεί τόσα χρόνια από δαύτους!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *