Μυθικός γάμος του «Mr Nammos» στη λίμνη Κόμο

1​Γάμος που ξεπερνά κάθε φαντασία και μοιάζει με χολιγουντιανή ταινία έλαβε χώρα στη λίμνη Κόμο το τριήμερο της Πρωτομαγιάς,  όπου ο Ζαννής Φραντζέσκος και η Βερόνικα Πάστρα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Ο μυθικός γάμος του «Mr Nammos» και της συζύγου του (των γνωστών κοσμηματοπωλείων V&O και Pastras), είναι από αυτούς που θα μείνουν στην… ιστορία του lifestyle, τόσο για ταΧΡΗΜΑΤΑ που ξοδεύτηκαν, όσο και για την έκπληξη που είχε ετοιμάσει ο γαμπρός στη νύφη, η οποία δεν είχε… ιδέα ότι θα της ζητήσει να τον παντρευτεί και παράλληλα θα της έχει έτοιμη και όλη την τελετή, από το νυφικό μέχρι… το μονόπετρο!

image1.jpg

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΠΛΗΞΗ:

Ήταν βράδυ της 29ης Απριλίου, στο Μιλάνο, με τον Ζαννή Φραντζέσκο και την Βερόνικα Πάστρα να κάνουν την βόλτα τους στη Via Monte Napoleone, τον έκτο ακριβότερο δρόμο του πλανήτη.

Το ζευγάρι επέστρεφε στο ξενοδοχείο του «Four Seasons» (2.354 ευρώ τη βραδιά) ενώ παράλληλα έριχναν και μια ματιά στις βιτρίνες. Λόγω της περασμένης ώρας, τα ρολά ήταν κατεβασμένα. ΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ και ένας εκ των τριών ιδιοκτητών του «Nammos» είχε καταφέρει να πείσει την εγκυμονούσα σύντροφο του να βγουν για βραδινή βόλτα, καθώς προφασίστηκε αδιαθεσία.

image1 (5).jpg
Ξαφνικά και από το πουθενά, ένας καμεραμαν πετάχτηκε έξω από το κοσμηματοπωλείο του Cartier,«σημαδεύοντας» το ζευγάρι στα 30 μέτρα. Την ίδια στιγμή, τα ρολά του κοσμηματοπωλείου άρχισαν να ανεβαίνουν, οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα και εμφανίστηκαν καμιά δεκαριά υπάλληλοι που άρχισαν να χειροκροτούν.

Με το που μπήκε μέσα το ζευγάρι, ο «Mr Nammos» προσέφερε στην Βερόνικα ένα πανάκριβο μονόπετροπου είχε παραγγείλει εβδομάδες νωρίτερα, αξίας… 100.000 ευρώ!!!

Παράλληλα με την πρόταση γάμου, εστάλη και σε όλους τους συγγενείς-φίλους του ζευγαριού ένα μήνυμαπου τους ενημέρωνε για τα χαρμόσυνα νέα και τους έλεγε πως υπήρχαν ήδη κλεισμένα αεροπορικά εισιτήρια ώστε να πάνε κοντά στο ζευγάρι την επόμενη μέρα.

image1 (4).jpg
Ανάμεσα τους και οι γονείς της νύφης, που δεν γνώριζαν.. τίποτα.

Ωστόσο η μητέρα της, Ήβη Πάστρα που κάτι είχε υποψιαστεί, είχε φροντίσει να διαλέξει μπριγιαντένια κοσμήματα για την θυγατέρα της, ενώ είχε κάνει και έρευνα αγοράς για λευκές τουαλέτες που παρέπεμπαν σε νυφικό.

Το επόμενο πρωί, ο «Mr Nammos» έπεισε την σύντροφο του να κάνουν road trip μέχρι τη λίμνη Κόμο, εκεί που βρίσκεται και η βίλα του Τζόρτζ Κλούνεϊ.

image1 (2).jpg
Το ζευγάρι είχε πάει και πέρυσι εκεί, με την Βερόνικα να εντυπωσιάζεται από την βίλα του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, που προσφέρεται για ΕΝΟΙΚΙΑΣΗπρος 90.000 ευρώ τη βραδιά!

Με το που έφτασαν εκεί (χωρίς να γνωρίζει τίποτα η νύφη) αντίκρισε τους γονείς και τους φίλους της, με τον Ζαννή να της εξηγεί:

«Τους κάλεσα εδώ γιατί παντρευόμαστε!»

image1 (1).jpg
Όπως είναι φυσικό, η Βερόνικα που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της έμεινε έκπληκτη, καθώς ο «Mr Nammos» είχε φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια: Από τον στολισμό της έπαυλης μέχρι το νυφικό της από γαλλική δαντέλα, προσαρμοσμένο στο αλλαγμένο κορμί της λόγω εγκυμοσύνης.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε τελικά το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ως guest star εμφανίστηκε ο Γάλλος τραγουδιστής Ντανί Μπριγιάν, που ερμήνευσε τα κομμάτια του αποκλειστικά για τους νεόνυμφους.

Πηγη star gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *