Νέες ζουμερές αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή της με τον Ραμί από την Πάμελα Άντερσον!

Η Πάμελα Άντερσον είναι ζευγάρι εδώ και καιρό με τον Αντίλ Ραμί και όχι μόνο το απολαμβάνει αλλα το διατυμπανίζει. Διαβάστε για τη σεξουαλική της φαντασίωση που εκπληρώνει ο παίκτης.

Όταν πρωτογράφτηκε σε γαλλικό μέσο για την σχέση που διατηρεί ο Αντίλ Ραμί με την Πάμελα Άντερσον πολλοί είχαν απορήσει, με δεδομένο πως ο Γάλλος διεθνής στόπερ εμφανιζόταν να έχει σχέση με άλλη γυναίκα το ίδιο διάστημα ενώ έχει και μία σεβαστή διαφορά ηλικίας (18 χρόνια) με την άλλοτε πρωταγωνίστρια του θρυλικού “Baywatch”.

Ωστόσο στην περίπτωσή τους αποδείχτηκε πως “όπου υπάχει καπνός υπάρχει και φωτιά”, με την Πάμελα Άντερσον όχι μόνο να είναι ζευγάρι με τον Ραμί αλλά να μετακομίζει και στην Μασσαλία για χατήρι του (ζουν μαζί σε χλιδάτη έπαυλη) και να βγαίνει μάλιστα δημόσια και να δηλώνει:

“Δεν ξέρει να μιλάει πολύ καλά αγγλικά, εγώ δεν μιλώ πολύ καλά γαλλικά, όμως υπάρχει η γλώσσα του σώματος, η γλώσσα του έρωτα. Μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας που είναι πιο ουσιαστικό και βαθύ σε σύγκριση με τις λέξεις. Έχουμε κάτι το εκπληκτικό μεταξύ μας”.

View image on Twitter

Τώρα, και αφού πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τη δημόσια παραδοχή της, η 50χρονη ηθοποιός και μοντέλο, έκανε ένα ακόμα βήμα προς τα εμπρός όσον αφορά στις πικάντικες αποκαλύψεις αφού ούσα καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Πιρς Μόργκαν, μίλησε για μία σεξουαλική φαντασίωση που της ικανοποιεί ο Ραμί.

“Είναι φανταστικός, τον αγαπώ. Και ζω το όνειρό μου. Θα πρέπει να είμαστε πολύ θαρραλέοι και να απολαμβάνουμε τα πράγματα που σου χαρίζει η ζωή.

Από τότε που έγινε αγόρι μου ο Ραμί άρχισε να ντύνεται ως σέξι σερβιτόρα όταν μαγειρεύει για μένα…”

View image on Twitter

Σημειώνεται πως ο άσος της Μαρσέιγ και η εκρηκτική Πάμελα Άντερσον είναι πλέον μαζί εδώ και εννέα μήνες, με τους δυο τους να γνωρίζονται τον περασμένο Μάιο στο Μονακό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *