Ξέσπασε ο Λιάγκας για τη Μενεγάκη: «Εγώ θα την σκότωνα! Οικογένεια είναι ο πατέρας, όλα τα άλλα είναι μαλ…»!

1Φουντώνουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Ελένης Μενεγάκη μετά και το τελευταίο δημοσίευμα από το περιοδικό YOU που την δείχνει με φουσκωμένη κοιλίτσα. Με το θέμα ασχολήθηκαν εκτενώς στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να παίρνουν συγκεκριμένη θέση.

«Μια γυναίκα 45 ετών κάνει πιο δύσκολα παιδιά από μία 35 ετών, άρα, αν είναι έγκυος η Ελένη, πρέπει να το ήθελε πάρα πολύ, να έκανε προσπάθειες. Η Ελένη Μενεγάκη έχει τρία παιδιά με τον Γιάννη Λάτσιο. Όταν έχεις τρία παιδιά είναι πολύ μεγάλη οικογένεια. Για να πας στα 45, ούσα ερωτευμένη με τον Ματέο, και να κάνεις προσπάθεια για να κάνεις παιδί, είναι πολύ μεγάλη απόφαση γιατί αλλάζει πολύ η ισορροπία της οικογένειας. Καταρχήν, θα πρέπει να παντρευτεί με τον Ματέο», είπε αρχικά ο Γιώργος.

Η Φαίη τόνισε από την πλευρά της: «Ο πατέρας του παιδιού είναι ένας και είναι χρέος της όποιας μαμάς να κρατάει τις ισορροπίες και να ξέρει το παιδί ότι ο πατέρας είναι ένας και να μεγαλώνει μαζί με τον πατέρα. Αυτό είναι κανόνας».

Με αφορμή τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Ελένη Μενεγάκη το περασμένο καλοκαίρι μαζί με τα παιδιά και τον Ματέο γράφοντας ότι είναι η οικογένειά της, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε τους τόνους λέγοντας τα εξής: «Εγώ αν ήμουν ο Λάτσιος δεν θα μου άρεσε αυτή η φωτογραφία. Χωρίζω εγώ με την Φαίη, βρίσκει η Φαίη έναν άλλον σύντροφο και ξαφνικά βγάζει φωτογραφία με τον Γιάννη και τον Δημήτρη που είναι παιδιά μου και τον νέο της σύντροφο και λέει: “Αυτή είναι η οικογένειά μου”. Εγώ θα πάρω την Φαίη και θα την χεσ…! Εγώ θα την σκότωνα την Φαίη! Και πιστεύω θα την σκότωνε και ο πατέρας της και η μάνα της! Οικογένεια είναι ο πατέρας! Όλα τα άλλα είναι μαλ…»!

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε λίγο πιο πέρα το θέμα υπογραμμίζοντας ότι: «Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό προσωπικό θέμα, υπάρχουν και παιδιά, ο καθένας το χειρίζεται όπως το νομίζει αυτός με την οικογένεια και με τα παιδιά του. Εγώ δεν θα ήθελα να μπούμε στη λογική αυτή. Είναι πολύ λεπτό θέμα και υπάρχουν και παιδιά. Ότι κάνουμε με τον σύντροφό μας, με τον άντρα μας, στα παιδιά μας έχουν αντίκτυπο και αυτά κάποια στιγμή μας αποστομώνουν και παθαίνουμε σοκ

Χαρακτηριστική ήταν η παρατήρηση της Σάσας Σταμάτη κατά τη διάρκεια της κουβέντας: «Πάντως στα 45 αν μείνεις έγκυος σημαίνει ότι είναι καψούρα με τον Μάκη».

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *