Οπισθοχώρηση από την Ελενα Λυμπέρη!

1Τι και αν η Eλενα Μακρή Λυμπέρη του περιοδικού «Hello» αποκάλεσε την Ελένη Μενεγάκη «σουλτάνα Χιουρέμ» που της φτιάχνουν το κέφι οι συνεργάτες, επειδή «βαριέται»! Οτι -χωρίς αιδώ- μασάει τσίχλα στον αέρα! Πως αντέχουν να τη βλέπουν μόνο στο «Υγεία» οι νοσηλευόμενοι! Τι και ΑΝ της είπε πως την «έφτιαξαν» αυτοί με φωτογραφίσεις με ρούχα μόδιστρων που δεν ήξερε καν η ίδια η Ελένη να προφέρει! Μήνες μετά την αδυσώπητη σύγκρουση των δύο κυριών και την επιλογή των υπευθύνων του περιοδικού να την αποκλείσουν από το εξώφυλλο (μετά την πρόκληση και της ίδιας της παρουσιάστριας) «σπάει» η δημόσια δέσμευση και την κοτσάρουν πρώτη και καλύτερη στο «Hello» που κυκλοφόρησε χθες, Τετάρτη 13 Μαΐου.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε προηγουμένως ήδη επιλέξει τη δικαστική οδό για τη δικαίωσή της, ζητώντας μάλιστα και 90.000 ευρώ «ως ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστησαν τα τρία ανήλικα παιδιά της από την υπαιτιότητά τους», μια και το περιοδικό είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της στις αρχές Φεβρουαρίου!

Με ψυχραιμία

Ψύχραιμα -αν και έγκυος τότε- η Ελένη είχε απαντήσει λακωνικά: «Προκαλώ -την κυρία Λυμπέρη!- να μη δημοσιεύσει ποτέ ξανά φωτογραφία μου, να μην αναφέρει ποτέ ξανά το όνομά μου και εν γένει να μην ασχοληθεί ξανά ποτέ κανένα από τα περιοδικά για τα οποία έχει γνώμη ή σχέση με εμένα ή και με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου».

«Η επιστροφή της Ελένης». Με αυτό τον διττό τίτλο και προτού καν περάσουν δύο μήνες, το περιοδικό εννοεί ότι η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε μετά τον τοκετό στην εκπομπή της, αλλά ταυτόχρονα και στο εξώφυλλό του. Οι παροικούντες την εκδοτική Ιερουσαλήμ είδαν τις πωλήσεις να πέφτουν κατακόρυφα και συνειδητοποίησαν -ακόμη μία φορά- ότι χωρίς τη Μενεγάκη τύχη στα περίπτερα δεν υπάρχει! Ο δε… μαύρος Αρης Καβατζίκης, διευθυντής του περιοδικού, προσπάθησε να καλύψει τα ακάλυπτα απαντώντας στην (κομψή δεν τη λες) ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα «γιατί η Μενεγάκη ήταν ξανά εξώφυλλο;».

«Η αφορμή για να καλωσορίσουμε την Ελένη στο “Hello” είναι διπλή, δεν απέσυρε την αγωγή, άλλο η αγωγή και άλλο το περιοδικό. Πρώτον, επειδή η Ελένη βγήκε στην εκπομπή και πήραμε ένα μήνυμα: “Αγάπη μόνο”. Και το δεύτερο, επειδή τα περιοδικά τα φτιάχνουμε για τον κόσμο και ο κόσμος θέλει να βλέπει την Ελένη στο περιοδικό». Και σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη με το «αγάπη μόνο» που είπε την πρώτη μέρα της επιστροφής της δεν εννοούσε τον Αρη και την κυρία Μακρή, αλλά εδώ φαίνεται να ισχύει η αγγλική παροιμία, «αν δεν μπορείς να τη νικήσεις, πήγαινε μαζί της»…

Πηγη espresso

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *