Οργισμένη αντίδραση του Ιερώνυμου για τις δηλώσεις Αμβρόσιου: Οι προσωπικές απόψεις έχουν ένα όριο – ΒΙΝΤΕΟ

Την έντονη αντίδραση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου.
"Ζούμε τραγικές ώρες και ομολογουμένως αυτό που κάπου διάβασα ότι πενθεί όλη η Ελλάδα, είναι πραγματικότητα. Ήρθαμε σήμερα στον ναό να προσευχηθούμε για τις ψυχές αυτών των ανθρώπων και να παρηγορήσουμε και εκείνους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.
Αυτές τις τραγικές ώρες είναι ανάγκη να είμαστε όλοι ενωμένοι , όλοι να προσπαθούμε χωρίς να θέλουμε να ρίξουμε ο ένας την ευθύνη στον άλλον. Πρέπει να συστρατευτούμε και να σταθούμε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων που έχουν μεγάλη ανάγκη τις ώρες αυτές" δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος.
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Αμβρόσιου, είπε: "Είναι λυπηρό το φαινόμενο. Ο Θεός είναι αγάπη. Ο Θεός δεν εκδικείται, προτρέπει όλους μας να αγαπάει ο ένας τον άλλο. Συνηθίζουμε να λέμε ότι είναι προσωπικές οι απόψεις αυτές, αλλά και οι προσωπικές απόψεις έχουν ένα όριο γιατί το γενικότερο διάγραμμα, η εικόνα του Θεού μας είναι ότι ο Θεός είναι αγάπη δεν είναι τιμωρός, δεν είναι εκδικητής, αλλά αγαπάει όλους μας".
Labels Άρθρα Loading… Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *