Ο απίστευτος όρος που έβαλε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο για το «Once Upon a Time in Hollywood»

Ο απίστευτος όρος που έβαλε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο για το «Once Upon a Time in Hollywood»

Τι ζήτησε ο διάσημος ηθοποιός από την παραγωγή της τελευταίας ταινίας του όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Μπραντ Πιτ

Πρεμιέρα έκανε στην Αμερική η πολυαναμενόμενη ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο, «Once Upon a Time in Hollywood», με πρωταγωνιστές δύο μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ, τον Μπραντ Πιτ και το Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Και αν για τον πρώτο δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας κάποιο παρασκηνιακό «κουτσομπολιό», δεν ισχύει το ίδιο με τον δεύτερο.

Ο οσκαρικός Ντι Κάπριο αποκαλύφθηκε πως έχει τις δικές του παραξενιές και μάλιστα φέρεται να έβαλε μέχρι και όρο στο συμβόλαιό του να ικανοποιηθεί μία από αυτές. Σύμφωνα, λοιπόν, με το Hollywood Reporter ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε από την παραγωγή, στη διάρκεια των γυρισμάτων, να μην τον κοιτάζει κανένας από το συνεργείο στα μάτια, προκειμένου να μην του αποσπάται η προσοχή. Και να διατηρηθεί έτσι η ατμόσφαιρα… μυστηρίου στο πλατό.

Ωστόσο, ο «Λίο», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Ταραντίνο με μικρότερο κασέ, από αυτό που παίρνει. Συγκεκριμένα, πληρώθηκε 15 εκατομμύρια δολάρια μπροστά για να πει το «ναι» (5 εκατομμύρια λιγότερα από αυτά που αμείβεται), όμως, αν η ταινία γνωρίζει εισπρακτική επιτυχία, τότε η αμοιβή του θα εκτοξευθεί μέχρι και στα 45 εκατομμύρια δολάρια!

Πάντως, αν και στο «Once Upon a Time in Hollywood» πρωταγωνιστούν δύο μεγάλοι σταρ, δεν υπήρξαν προβλήματα μεταξύ τους, ούτε βεντετισμοί. Αντίθετα, Πιτ και Ντι Κάπριο ταίριαξαν πολύ, ενώ και οι δύο παραδέχονται πως ήταν μία συνεργασία που την ήθελαν πάντα και δηλώνουν ευτυχείς που τελικά τα κατάφεραν.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *