Ο Λάκης Γαβαλάς ζει ένα δράμα: «Έμενα σε 1.400 τ.μ. στην Κηφισιά και τώρα στα 110 τ.μ., έχω κάνει μεγάλη έκπτωση»

Να κάνουμε έναν έρανο να τον βοηθήσουμε, να ξεκινήσει πάλι ποδόλουτρα με evian νερά και σπα με dom perignon σαμπάνιες. Είναι κρίμα το παλικάρι…

“Μαγειρεύω σε σπίτια φίλων. Το διαμέρισμα μου είναι πολύ μικρό. Είχα μαγειρείο ολόκληρο όταν ήμουν στην Κηφισιά. Όλα αυτά ξεχάστηκαν. Έπεσα έξω, έπιασα πάτο…”

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο και οι ατάκες που ακούστηκαν δεν επιδέχονται περαιτέρω σχολιασμό.

«Δεν πολυμαγειρεύω. Τυχαίνει να πάω να μαγειρέψω σε σπίτια φίλων που έχουν υπέροχη μεγάλη κουζίνα. Το διαμέρισμα μου είναι πάρα πολύ μικρό. Έχω μάθει και είχα μεγαλώσει με μάγειρες στο σπίτι. Είχα μαγειρείο ολόκληρο όταν ήμουν στην Κηφισιά. Όλα αυτά ξεχάστηκαν. Έπεσα έξω, έπιασα πάτο.

Το διαμέρισμα που μένω τώρα ήταν ένα από τα βεστιάριά μου. Έμενα σε 1.400 τ.μ. και τώρα σε 110 τ.μ., έχω κάνει μεγάλη έκπτωση.

Το καλοκαίρι είχα πάει ένα μήνα στην Κορσική, σε ένα μέρος που είναι μόνο ιδιωτικές βίλες. Έμεινα εκεί πέρα 25 μέρες σε σπίτι φίλων μου. Το σκάφος ήταν μπροστά, το ελικόπτερο ήταν δίπλα, δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω.

Είχα κάνει μια φορά κάμπινγκ και με τσίμπησε ένας σκορπιός που είχε μπει μέσα στο σακάκι. Δεν χρησιμοποίησα τη ντουζιέρα, είχα εβιάν σπρέι νερά μαζί μου».

https://youtu.be/efTngCTGOQ0

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *