Ο Μαρινάκης – με το σπυράκι – επιχειρεί να βάλει «χέρι» στη Θεσσαλονίκη και να κάνει ζημιά στον Καραμανλή

Με ένα ύποπτο δημοσίευμα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» επιχειρεί να παρουσιάσει δημοσκοπήσεις που φυσικά δεν υπάρχουν υπέρ των ευνοούμενων της φαμίλιας Μητσοτάκη – Μπακογιάννη.
Ακολουθεί στο σχετικό δημοσίευμα των Παραπολιτικών:
Έχουν αρχίσει να πυκνώνουν οι µυστικές µετρήσεις που γίνονται για τις δηµοτικότητες των πολιτικών της Θεσσαλονίκης. Βλέπετε, οι ζυµώσεις για τις δηµοτικές εκλογές φουντώνουν, ενώ το ενδιαφέρον των «γαλάζιων» για τη λίστα της Ν.∆. όλο και αυξάνεται.
Και αυτό γιατί, µε δεδοµένη την πεποίθηση που υπάρχει για την επερχόµενη νίκη της Ν.∆., οι ορέξεις των υποψηφίων πληθαίνουν.
Για τον δήµο -όπως έχουµε πει πολλές φορέςτο τοπίο είναι θολό, µια και στον ευρύτερο χώρο της Ν.∆. δεν υπάρχει κάποιο αδιαφιλονίκητο φαβορί. Ετσι, οι υποψηφιότητες έχουν αρχίσει να δηµοσιοποιούνται.
Ηδη ο Χάρης Αηδονόπουλος ανακοίνωσε τη σχετική πρόθεσή του, έπεται ο Εφραίµ Κυριζίδης, που σχεδιάζει ανακοινώσεις για το τέλος του µήνα, ενώ κινούνται δραστήρια ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο ∆ηµήτρης Κούβελας και ο πρώην γενικός διευθυντής της Αστυνοµίας Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης.
Ετσι, όλες οι µετρήσεις καταγράφουν µια… κινούµενη άµµο. Αντίθετα, για τα βουλευτικά τα κουκιά (δηλαδή οι υποψήφιοι) είναι µετρηµένα και οι µετρήσεις πιο σίγουρες. Ιδιαίτερα στον χώρο της Ν.∆., όπου κάποιες δηµοσκοπήσεις είναι επαναλαµβανόµενες. Τι λένε τα τελευταία νέα;
Επιβεβαιώνουν τις πρωτιές στη σταυροδοσία του Κώστα Γκιουλέκα και του Σταύρου Καλαφάτη που δείχνουν να έχουν ξεφύγει, την άνοδο τόσο της Μαρίας Σπυράκη όσο και του Στράτου Σιµόπουλου, αλλά και τη σταθερότητα της Ελενας Ράπτη, που αποτελούν την καθαρή πρώτη πεντάδα. Πιο κάτω ο Γιώργος Ορφανός, που εµφανίζεται πεσµένος, ο σταθερός Παναγιώτης Κοκκόρης και ο πάντα υπολογίσιµος ∆ηµήτρης Κούβελας.
Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/anatropes-sti-thessaloniki-apo-tis-nees-galazies-metrisis
Συμπέρασμα: το λόμπι Σπυράκη γίνεται κυριαρχικό στη Μακεδονία την εκλογική περιφέρεια του Κώστα Καραμανλή. Δηλαδή, η Μαρία Σπυράκη, η χτεσινή Πασοκτζού, συνεργάτης Άκη, Κώστα, Γιάννου και υβρίστρια του Κώστα Καραμανλή, γίνεται μπροστάρισσα και ξεπερνά την Καραμανλική Έλενα Ράπτη… Τι άλλο θα κάνει ο Μαρινάκης για να κάνει ζημιά στον Καραμανλή;
Ο Ρηγιλλάκος
rigillakos.wordpress.com Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *