Ο παράδεισος της Ηρακλειάς στο ΤΑΙΠΕΔ

34Κάτοικοι και λάτρεις του νησιού των Μικρών Κυκλάδων καταγγέλλουν ότι επιχειρηματίες «έβαλαν στο μάτι» την πανέμορφη παραλία στο Λιβάδι, με σκοπό να χτίσουν μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα ή συγκρότημα εξοχικών κατοικιών.

Τους… Ηρακλείς των επιχειρηματικών συμφερόντων που έχουν βάλει στο μάτι την Ηρακλειά, έναν επίγειο παράδεισο στην άγονη γραμμή των Κυκλάδων, αναζητούν οι κάτοικοι της περιοχής. Η αποκάλυψη ότι στη λίστα των παραλιών που παραχωρεί το ΤΑΙΠΕΔ βρίσκεται και η μοναδική προσβάσιμη παραλία του νησιού, το Λιβάδι, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και σοβαρά ερωτήματα για τους λόγους που το Ταμείο τη βγάζει στο σφυρί.

Πολλοί, μάλιστα, μιλούν ξεκάθαρα για επιχειρηματίες που έβαλαν στο «μάτι» το πανέμορφο αυτό νησάκι με σκοπό να χτίσουν μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα ή συγκρότημα εξοχικών κατοικιών στην πανέμορφη παραλία του Λιβαδιού.

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν να κλείσει με συρματοπλέγματα τη μοναδική προσβάσιμη παραλία του νησιού. Ακόμη κι αν αυτό αποβαίνει σε βάρος της ανάπτυξης της Ηρακλειάς, προτιμούμε ο κόσμος να κάνει ελεύθερα τα μπάνια του, παρά να αλλοιωθεί η περιοχή και να εμποδίζεται η ελεύθερη πρόσβαση» αναφέρουν οι κάτοικοι του νησιού.

Πηγή: Έθνος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *