Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

2Ήρθε η ώρα της διάλυσης της Τουρκίας..Ναι ήρθε η ώρα δεν το λένε μόνο οι προφητείες, βάση γεωπολιτικών δεδομένων αυτό βγαίνει γιατί ..αναφέραμε πως δεν μπορούμε να έχουμε μια Τουρκία που θα ζητάει συνεχώς πόρους που δεν είναι δικοί της. Για τα πετρέλαια αναφερόμαστε και το φυσικό αέριο και είναι στην κόψη του ξυραφιού, αν ενισχυθεί και άλλο τότε δεν μπορούν να την διαλύσουν. Η Αμερική τα έκανε μάλε βράσε για να μην πω χειρότερες εκφράσεις στην μέση ανατολή. Οι λανθασμένες της κινήσεις είναι τεράστιες και έχουν ξεκινήσει από το 1970 με την υποστήριξη φανατικών ισλαμιστών που στο τέλος στρέφονται εναντίων τους. Το θέμα είναι να καταλάβουμε γιατί γίνονται όλα αυτά; Μα για το μοίρασμα της περιοχής, ποιος θα πάρει τα κοιτάσματα και θα τα ελέγχει και στην μέση είναι και οι 7 λεγόμενες αδέρφες του πετρελαίου. Οι μάχες γίνονται για τα κοιτάσματα για να τα πάρουν τσάμπα οι εφτά αδελφές, δηλαδή οι πετρελαϊκές εταιρίες. Υπάρχουν όμως στο παιχνίδι και άλλοι παίχτες που ζητάνε και αυτοί το μερτικό τους όπως η Κίνα και η Ρωσία που έχουν πολύ ενισχυθεί. Αν και η Κίνα δεν φαίνετε και τόσο, στηρίζει την Ρωσία σε αυτό το θέμα και επεμβαίνει λιγότερο. Τόσο λίγο που δεν φαίνεται σαν παίχτης στην μοιρασιά, αλλά τα γεωπολιτικά της συμφέροντα είναι μεγάλα και ειδικά εδώ στην Ελλάδα.

Το θέμα είναι όπως έχω γράψει και παλιότερα είναι να τα βρουν στην μοιρασιά, μόλις τα βρουν δηλαδή η Αμερική με την Ρωσία τότε θα ξεκινήσουν όλα και τότε θα διαλυθεί η Τουρκία. Όχι δεν έχουν σκοπό να διαλύσουν ολοκληρωτικά την Τουρκία, τα γεγονότα θα τους αναγκάσουν να το κάνουν και αυτό θα είναι υπέρ μας. Ο αρχικός σχεδιασμός είναι να γίνουν 3-4 κράτη. Ένα το κουρδικό, ένα η ανατολική Θράκη με τα στενά, ένα στα παράλια της μικρός Ασίας και ένα το υπόλοιπο κομμάτι. Αυτό από Αμερική μεριά γιατί οι γερμανοί στηρίζουν τους τούρκους όπως το έκαναν πάντα και τους βοηθούσαν! Ενώ με εμάς ήθελαν πάντα να μας εκδικηθούν γιατί στους δυο παγκόσμιους πολέμους είμαστε εχθροί γιατί πολεμήσαμε εναντίων τους! Γιατί πάντα πολεμάμε και γιατί είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και έχουμε έναν μεγάλο πολιτισμό, μια μεγάλη Ελλάδα πίσω μας αυτό που τους ενοχλεί όλους. Η μοιρασιά που λέμε έχει συζητηθεί μεταξύ των δυο μεγάλων αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Πούτιν στον Ερντογάν σε συνάντηση τους στην G-20 που του έδειξε έναν χάρτη ο Ερντογάν και που απάντησε ο Πούτιν λέγοντας, ότι δεν συμφωνούν με αυτό οι αμερικάνοι!

Για να διαλυθεί η Τουρκία θα γίνουν πολλά γεγονότα και θα συμβάλουν πολλοί παράγοντες, θα τα δούμε αναλυτικά αυτά. Το θέμα είναι πως αν είσαι τούρκος ηγέτης δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, να μην βοηθήσεις δηλαδή το ISIS και να προσπαθήσεις να κερδίσεις ένα κομμάτι από την Συρία για να το ανταλλάξεις μελλοντικά με τους κούρδους και μην υποστείς έναν μεγάλο ακρωτηριασμό από την χώρα σου με την ίδρυση κουρδικού κράτους. Βέβαια όχι και να κάνει ο γιος του Ερντογάν λαθρεμπόριο πετρελαίου με δυο έλληνες εφοπλιστές, άσχετα αν είναι μια πηγή χρηματοδότησης των οπλών και των μαχητών του ISIS. Όπως και το χτύπημα ειδικά στους κούρδους Γιεντζί που δεν είναι μουσουλμάνοι, για να τους εξοντώσουν, να έχουν σεξουαλικές σκλάβες για τα όργια τους και να έχουν τα εδάφη τους για να τα ανταλλάξουν με τους άλλους κούρδους! Ελπίζω να το καταλάβαμε καλά αυτό γιατί το κάνουν μελετημένα και γιατί δεν αντιδρούν οι άλλοι κούρδοι και όλα αυτά με την ανοχή της διεθνής κοινότητας και των ΜΜΕ που δεν λένε την παραμικρή κουβέντα. Κυνηγάνε χριστιανούς και μη μουσουλμάνους για να τους εξοντώσουν και να δώσουν τα εδάφη τους σε μουσουλμάνους για να χάσει τα όσον το δυνατόν λιγότερα εδάφη η Τουρκία! Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχέδιο ενός μικρού κουρδικού κράτους ή αντίστοιχα δυο μικρών που δεν τους βγήκε ευτυχώς στο παρά πέντε για εμάς και που θα άφηνε την Τουρκία με ελάχιστες εδαφικές απώλειες αλλά τρομερά ενισχυμένη. Ακόμα και οι ισραηλινοί το κατάλαβαν, οι δικοί μας εδώ πολιτικοί χαμπάρι δεν πήραν, ευτυχώς οι ρώσοι μας γλύτωσαν από τα χειρότερα.

Όμως οι προφήτες επαληθεύονται

Ναι με όσα θα πούμε θα το καταλάβετε απόλυτα γιατί ήρθε πρώτα το τέλος του Ερντογάν και μετά το τέλος της Τουρκίας. Δεν τον χρειάζονται πια είναι επιζήμιος και πρέπει να βγει από την μέση. Η συμφωνία έκλεισε, τα πετρέλαια μοιραστήκαν και έμεινε μόνο κάποιος να καθαρίσει, ο σκληρός δηλαδή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να βγει το πετρέλαιο που λέγαμε. Ο σκληρός δηλαδή που δεν το έβαλε κάτω και διεκδίκησε τα συμφέροντα του ο Πούτιν! Όχι η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά αλλά τα γεγονότα θα τους αναγκάσουν να συμφωνήσουν οι δυο μεγάλοι. Τώρα ποια θέλουν να φάνε τον Ερντογάν και οι μέσα στην Τουρκία και οι έξω. Τα χτυπήματα εναντίων του θα συνεχιστούν όπως και οι μάχες με τους κούρδους. Όλοι ξεχνάνε ότι ο Ερντογάν είναι άρρωστος παίρνει φάρμακα, ξέρει πως δεν έχει μέλλον. Πως δηλαδή δεν έχει πολύ ζωή ακόμα μπροστά του και δεν φοβάται να ρισκάρει αλλά και να πεθάνει!

Φαίνεται δε για γυμνού οφθαλμού ότι η ισχυρή θεραπευτική αγωγή που δίνουν οι ιατροί στον Ερντογάν δυσχεράνει της κινήσεις αλλά και τον λόγο του. Οι επενδυτές την κάνουν από την Τουρκία γιατί είναι υπό κατάρρευση η τουρκική οικονομία μετά την μαζική φυγή πολλών πολυεθνικών εταιρειών και τραπεζικών ομίλων που σπεύδουν εσπευσμένα να επενδύσουν στην Ελλάδα!!!!!!! Ο τουρκικός λαός θα πλήρωση την νύφη και την οικονομική κατάρρευση και το αντίτιμο των οικονομικών ατασθαλιών. Είδη είναι εμφανή τα προβλήματα λόγο της κατάρριψης του ρώσικου αεροσκάφους με 15 δισεκατομμύρια δολάρια το κόστος στην τούρκικη οικονομία από της ρώσικες κυρώσεις! Δεν ήξεραν τι τους περίμενε; Ναι να επενδύσουν στην Ελλάδα περιμένουν αγοράζοντας τα πάντα τσάμπα αλλά και στα υπόλοιπα βαλκάνια.

Τα ήξεραν όλα αυτά αλλά οι αμερικανοί τους τύφλωσαν τα μάτια, όπως μας τα τύφλωσαν και εμάς το 1973 και το 1974 και χάσαμε το 37% της Κύπρου! Δυστυχώς συνεχίζουν να τους τυφλώνουν τους τούρκους λέγοντας πολλά ναι και πως σας στηρίζουμε και τους χτυπάμε και την πλάτη. Όπως έκαναν και με εμάς τότε έτοιμοι να την κοπανήσουν και να γίνουν λαγοί, αφήνοντας τους τούρκους να βγάλουν μόνοι τους το φίδι από την τρύπα. Είναι όμως και οι γερμανοί που τους στηρίζουν και που δυστυχώς δεν κατάλαβαν ποτέ οι τούρκοι, πως μαζί τους έχασαν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας τους. Υπάρχει και ο Σόιμπλε που σαφώς μας δείχνει την κακία του μπροστά στην κάμερα εναντίων της Ελλάδος. Οι δε αμερικανοί προσπαθούν να σώσουν τους ισλαμιστές από την ολική καταστροφή για να τους χρησιμοποιήσουν αλλού, πιστεύοντας πως οι ρώσοι δεν θα επέμβουν εκτός Συρίας. Υπάρχει και το Ιράκ αλλά και η Λιβύη που και εκεί παίζονται πολλά παιχνίδια. Αν υποστήριζε ο Πούτιν τον Καντάφι θα έκανε το μεγαλύτερο του λάθος, τώρα όμως θα επέμβει και όλοι θα του πούνε μπράβο αφού τον κάλεσε ακόμα και η μόνιμη κυβέρνηση. Δηλαδή σωστά έπραξε ο Πούτιν όπως και σωστά θα βγάλει τα κάστανά από την φωτιά πάλι, γιατί θα κερδίσει πολύ περισσότερα και θα έχει την υποστήριξη της δύσης. Γεωπολιτικά παιχνίδια είναι αυτά, πρέπει να ξέρεις πώς να τα παίξεις και πώς να κερδίσεις μην κάνοντας τα συνεχόμενα λάθη των αμερικάνων.

Θα δώσουμε ένα παράδειγμα για τα συνεχόμενα λάθη των αμερικανών. Έδιωξαν τον Σάχη από το Ιράν βάζοντας τον Χομεϊνί στο παιχνίδι και ξεσηκώνοντας τους μουλάδες εναντίων του που στραφήκαν αμέσως εναντίων τους! Έφαγαν τον Σάχη γιατί ήθελε να εθνικοποιήσει της εταιρείες πετρελαίου και της πετρελαιοπηγές της χώρας του. Το έκαναν ξεχνώντας τα τεράστια συμβόλαια πολεμικού υλικού που έχασαν όλα αυτά τα χρόνια που θα ήταν μεγαλύτερα από αυτά της Σαουδικής Αραβίας. Μετά έβαλαν το Ιράκ να τους χτυπήσει και την συνέχεια την ξέρουμε όλοι μας. Το Ιράκ δεν είχε χρήματα από τον πόλεμο χρώσταγε παντού, έπεισαν τον Σαντάμ να χτυπήσει τον Κουβέιτ και έγινε ότι έγινε γιατί είχε καταρρεύσει η σοβιετική ένωση. Για αυτό τώρα όμως θα το πληρώσουν πολύ ακριβά, εκτός και δώσουν πίσω των ζωτικό χώρο που πήραν από τους ρώσους.

Η χρονική σειρά των γεγονότων

Οι μάχες στη Συρία θα συνεχιστούν, όπως θα συνεχιστή η ενίσχυση των ρωσικών στρατευμάτων με νέες μονάδες. Το ίδιο θα γίνει και στο Ιράκ, είναι δύσκολο όμως αν και εκεί λάβουν επίσημα μέρος στης μάχες οι ρώσοι εκτός από μερικές ανεπίσημες αεροπορικές επιδρομές, γιατί υπάρχει και η Λιβύη που εκεί περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι ρώσοι και πόσο θα επέμβουν. Η Ρωσία δεν είναι μια χώρα με μεγάλες ικανότητες διασποράς δυνάμεων, παρότι έχει μεγάλο αριθμό αλεξίπτωτων αερομεταφερόμενων δυνάμεων και μεταγωγικών αεροσκαφών. Προτιμά δε να τους κράτηση για την αποφασιστική μάχη (αυτήν δηλαδή που θα γίνει στην Τουρκία) μην ρισκάροντας να έχει τεράστιες απώλειες στην μοναδική δύναμη άμεσης επεμβάσεις που έχει και που απειλεί τα αμερικανικά συμφέροντα με αυτήν. Ας μην ξεχνάμε πως είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστούν τα τεράστια μεταγωγικά αεροσκάφη που θα χαθούν στης μάχες και χρειάζονται πολλά χρόνια μπορεί και δέκα για να επανέλθουν στους ιδίους αριθμούς. Εδώ δεν ρισκάρουν οι αμερικανοί με τον τεράστιο αποβατικό στόλο που έχουν και τον μεγαλύτερο στόλο αεροπλανοφόρων μια σύγκρουση ακόμα και με αδύνατες χώρες της απώλειες που θα έχουν. Υπάρχει ακόμα όμως κάτι αξιοπερίεργο η παρακάτω είδηση:

H Τουρκία θα επέμβει! Τύμπανα πολέμου ηχούν…

Η επίσημη αναφορά του Statfor, κάνει λόγο για επικείμενο θερμό επεισόδιο, το οποίο θ ακολουθήσει ο πόλεμος, μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας.
Πιο συγκεκριμένα το αμερικανικό ινστιτούτο αναφέρει πως μέσα στο 2016, οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο κρατών θα φτάσουν στο αποκορύφωμα και οι αιτίες ενδέχεται να είναι δύο.
Από την μια, αφορμή θα μπορούσε να αποτελέσει μια στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στην Συρία με σκοπό να ενισχύσει τους Τουρκομάνους αλλά και τους Τζιχαντιστές που πολεμά η Ρωσία. Από την άλλη, αίτιο θα μπορούσε, σύμφωνα πάντα με την αναφορά του Statfor, να είναι η προέλαση των Κούρδων δυτικά του Ευφράτη που θεωρείται κόκκινη γραμμή για την Άγκυρα.

Πληροφορίες που συνέλεξε το voicenews.gr, αναφέρουν πως η ρωσική πλευρά έχει ήδη καταστρώσει ένα σχέδιο εξόντωσης της Τουρκίας με πόλεμο στην Α. Μεσόγειο και στην Μαύρη Θάλασσα.
Η Μόσχα ωστόσο έχει ήδη πληροφορίες για υπονομευτικές ενέργειες της Τουρκίας στον Καύκασο.
voicenews.gr/index.php/diethni/53946-h-tourkia-tha-epemvei-tympana-polemou-ixoyn-2.html
Αν τα λένε αυτά οι αμερικάνοι δια της πλαγίας οδού φανταστείτε τι θα γίνει! Εδώ οι αμερικανοί στρατηγοί αυτό λένε να καταστραφούν οι ισλαμιστές πέσει θυσία! Το άλλο αξιοπερίεργο είναι η είδηση ότι 6,000 αμερικάνοι πολεμούν υπέρ των κούρδων! Η είδηση βγήκε πριν από λίγες ημέρες έτσι για να καταλάβετε τι συμβαίνει! Τα γνωστά ναι μεν αλλά με όλους και με όλα μέσα!

Ας γυρίσουμε στα δικά μας τώρα.

Ξέρουμε πως η κυβέρνηση θα πέσει και ότι θα ανέβει επάνω οικουμενική κυβέρνηση. Αυτό θα γίνει ακόμα και μέσα στον Μάρτιο. Μην ακούτε αυτά που σας λένε και που σας κοιμίζουν και που σας αποχαυνώνουν, ότι δήθεν δεν θα μπορεί να περάσει η κυβέρνηση με τον Τσίπρα πρωθυπουργό τα επώδυνα μέτρα και θα πέσει. Λες και δεν θα μπορούσαν να το κάνουν όπως πέρασαν το σύμφωνο συμβιώσεις των ομοφυλοφίλων που το ψηφίσαν από όλα τα κόμματα και το ίδιο έγινε όπου χρειαζόταν. Α ρε απατεώνες ξύλο που θέλετε που κοροϊδεύετε τον κόσμο και τον φλομώνετε με ψέματα, την αλήθεια ρε!
Η αλήθεια είναι άλλη και είναι πολύ πικρή αλλά δεν μας την λένε. Δεν υπάρχει μια στα ταμεία του κράτους και όταν λέμε δεν υπάρχουν χρήματα το εννοούμε. Με τα χρήματα που εισπραχτήκαν από τον ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας συν τα χρήματα που μας έδωσαν για να τυπώσουμε το νέο εικοσάρικο πληρώσαμε στο τέλος του έτους της συντάξεις του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου και τους μισθούς του πρώτου δεκαπενθημέρου του δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα. Τα κουκιά όμως δεν βγαίνουν δηλαδή τα χρήματα δεν φτάνουν για να πληρώσει το δημόσιο όχι μόνο της υποχρεώσεις του αλλά μισθούς και συντάξεις. Οι μισθοί στης 13 Φεβρουαρίου θα πληρωθούν αλλά τι θα γίνει στο τέλος του μήνα; Αν μας δώσουν βοήθεια οι ξένοι θα την σκαπουλάρουμε αλλά μόνο για το τέλος του μήνα μετά; Μετά δεν θα υπάρχει σάλιο στην κυριολεξία και δεν κινδυνολογώ. Αυτά τα ξέρουν οι αμερικανοί και αυτά μας τα γράφουν. Θα διευκρινίσω κάτι και άλλη κυβέρνηση να είχαμε επάνω που δεν θα έκανε τα λάθη του Σύριζα, θα κερδίζαμε μερικούς μήνες ακόμα δεν πρόκειται όμως σε καμία περίπτωση να γλυτώναμε την πτώχευση.
Έτσι επιβεβαιώνονται και οι προφητείες

Ναι έτσι επιβεβαιώνονται οι προφητείες πως πάμε για πτώχευση πείνα αλλά και πόλεμο. Τα ταμιακά αποθέματα στέρεψαν το πολύ, πολύ να επαρκέσουν για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις στο τέλος του Φεβρουαρίου, άντε να φτάσουν για να πληρωθούν στης 13 Μαρτίου οι μισθοί στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα μετά όμως; Μετά τα είπαμε η πτώχευση είναι προ του πυλών της χώρας και τότε θα μας την φέρουν οι ξένοι. Ας μην ξεχνάμε πως η πτώχευση ήταν να γίνει πέρυσι γιατί υπήρχε χρηματοδοτικό κενό τον Ιούνιο. Όπως και είχε αποφασιστεί να μειωθούν κατακόρυφα οι συντάξεις στο μισό 360-600 ευρώ αλλά και οι μισθοί για αυτό και την κοπάνησε ο Σαμαράς και έκανε εκλογές γιατί ήξερε πως έπρεπε να κατεβάσει της συντάξεις όπως είχε ψηφιστεί στην βουλή. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να βρεθούν 3,5 δισεκατομμύρια για να πληρωθούν ακόμα και αν μας δώσουν οι ξένοι χρήματα.

Αυτό είναι το ένα σκέλος της υπόθεσης γιατί υπάρχει και άλλο. Η οικουμενική κυβέρνηση πρέπει να γίνει για τους ξένους για να περάσουν με απόλυτη πλειοψηφία αυτά που θέλουν, για να μας πάρουν τον ορυκτό μας πλούτο και ότι έχει απομείνει. Ναι όλα για το καλό μας γίνονται και για το καλό μας πρέπει να μείνουν οι λαθρομετανάστες εδώ στην Ελλάδα και να έρθουν και άλλοι! Όχι να μην τους στείλουμε στην Ευρώπη εδώ να τους κρατήσουμε όλους εδώ μέσα! Οι αντιδράσεις είναι μεγάλες μετά από αυτά που έγιναν στην Ευρώπη παραμονή πρωτοχρονιάς που έκαναν εκατοντάδες επιθέσεις σε γυναίκες σε δεκάδες διαφορετικές πόλεις. Ακόμα και εδώ στην Ελλάδα έκαψαν ένα κτίριο και πετροβόλησαν τους αστυνομικούς στο στρατόπεδο της Κορίνθου και το μάθαμε μέσω Ρωσίας αυτό, γιατί κανείς στην Ελλάδα δεν το είπε κανένα κανάλι δεν το ανέφερε. Προσέξετε υπάρχουν 100 αστυνομικοί στο στρατόπεδο για φρούρηση, κανείς όμως δεν μας λέει τον ακριβή αριθμό των λαθρομεταναστών επίσημα και τους ταΐζουμε με ειδική υπηρεσία έτοιμου φαγητού και τους πληρώνουμε από την τσέπη μας και θα μας σκοτώσουν στο τέλος. Έγιναν όμως και άλλα επεισόδια στην Κρήτη και αλλού, αν και αυτά προσπάθησαν να τα θάψουν τα επίσημα κανάλια που δεν μας λένε της ειδήσεις που πρέπει αλλά κοιτάνε να τα κρύψουν όλα. Παλιά τουλάχιστον ήταν το ένα κανάλι με άλλο κόμμα το άλλο με άλλο κόμμα δηλαδή υποστήριζε άλλο κόμμα και έλεγε άλλες ειδήσεις, τώρα είναι σαν να βάζει καρμπόν!

Είπαμε πως πρέπει να μειωθούν οι συντάξεις στα 360 έως τα 600 ευρώ, αν και μπορεί να πάνε και παρακάτω από τα 360 ευρώ και της μειώσεις θα ακολουθήσουν και οι μισθοί και αυτοί προς τα κάτω. Δεν θέλουν να περάσουν ένα νομοσχέδιο όπως καταλάβατε αλλά πολλά ταυτόχρονα, να μας συνθλίψουν στην κυριολεξία.

Για αυτό βγήκε και ο Μητσοτάκης αρχηγός την ΝΔ! Ναι τον έβγαλε ο κόσμος, αν το νομίζετε αυτό είσαστε βαθιά νυχτωμένοι! Εδώ εμφανίζονται ικανοποιημένοι για την εκλογή του από Ουάσιγκτον και Γερμανία μεριά και δυσαρέσκεια από Παρίσι και Ρωσία. Ήταν σχέδιο το να φάνε αυτούς που ήθελαν για να βγάλουν αυτόν που είχαν επιλέξει από το 2014. Όπως μας πάσαραν τον Σημίτη και εξόντωσαν τους υπολοίπους από το ΠΑΣΟΚ. Γιατί έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Γιατί έχει συμφωνήσει ακόμα και για μείωση μισθών στο δημόσιο, ακόμα και να διώξει δημόσιους υπάλληλους. Οι κολλητοί των απέξω που μας τους φέρνουν για σωτήρες και εμείς τα κορόιδα τους πιστεύουμε. Σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνούσε αλλιώς η ΝΔ για οικουμενική με άλλο αρχηγό, κυνηγάνε τους καραμανληκούς πέρα για πέρα και ακόμα παραπέρα και όλα πάνε βάση σχεδίου. Μα για το καλό μας γίνονται όλα γιατί αμφιβάλλετε δεν μπορώ να το καταλάβω;

Έξαλλου κουτός είναι ο Μητσοτάκης να φάει αυτός την καυτή πατάτα; Όχι ας περάσουν τα μέτρα όλοι για να μπορέσει μετά αυτός να κυβερνήσει όπως του έχουν υποσχεθεί. Όλοι για την εξουσία, όλοι θέλουν θέσεις και αρχηγιλίκια και όλα αυτά γίνονται εν μέσω αρχής προεκλογικής περιόδου. Εξ ου και η για πρώτη φορά στον ΟΑΕΔ τόσων πολλών προγραμμάτων για μεγάλης ηλικίας ανέργους πάνω των 50 ετών με τόσες πολλές θέσεις εργασίας! Θα σε βάλουμε μέσα αλλά θα μας ψηφίσεις, όπως γίνετε πάντα σε αυτήν την χώρα όλα με δημοκρατικές διαδικασίες γίνονται και οι καλύτεροι απέξω οι χειρότεροι μέσα!

Σίγα μην καταφέρει να ελέγξει το κόμμα και να το ανεβάσει ο Μητσοτάκης, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Εδώ υπάρχουν δεκάδες ανακοινώσεις για εκλογές μέσα στον Φεβρουαρίου που θα γίνουν τον Μάρτιο! Πως έτσι λένε στον Τσίπρα να της πραγματοποιήσει οι απέξω γιατί μετά θα της χάσει με μεγάλη ευκολία κλπ! Πως του της λένε και πως τον συμβουλεύουν οι καραμανληκοί πως του λένε κλπ! Μέχρι πως πάει στο νοσοκομείο γιατί αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα μάθαμε, είπε ο ένας πως του σωπάσανε τα νεύρα ο άλλος! Σε λίγο θα μας πούμε πως του σωπάσανε τα νερά όπως λέγανε πως θα τον χωρίσει η Περιστέρα, όπως λέγανε παλιότερα και τέτοιες αηδίες και μπούρδες. Το θέμα είναι ένα και μόνο ένα πως τα κουκιά δεν βγαίνουν στον Τσίπρα και πως είναι καλυτέρα να χάσει την εξουσία μετά από εκλογές και αφού δεν πρόκειται να βγει κανείς με αυτοδυναμία, παρά να πέσει η κυβέρνηση κατά την ψήφιση νομοσχεδίου. Εξάλλου έχουν πολλά να περάσουν ακόμα όπως της νέες ταυτότητες αλλά και άλλα που θα τρίβουμε τα μάτια μας, άλλα ευτυχώς για εμάς δεν θα το επιτρέψει ο θεός να τα περάσουν.

Αλλά προέκυψε κάτι κατά την συγγραφή αλλά αναμενόμενο, η αντιπαράθεση Ιράν Σαουδικής Αραβίας!

Ναι ήταν αναμενόμενο, ναι γιατί η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο, ναι γιατί η Σαουδική Αραβία θα κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος. Η αντιπαράθεση που υπήρχε στα κρυφά βγήκε και στα φανερά, το ίδιο και ο πόλεμος που γίνετε και στην Υεμένη και στην Συρία αλλά έχει φτάσει και μέσα στην Σαουδική Αραβία. Το Ιράν είναι σε διαφορετική φάση όχι γιατί έχει την υποστήριξη της Ρωσίας αλλά γιατί έκανε τα απαραίτητα ανοίγματα φιλελευθεροποίησης σταδιακά μέσα στην χώρα του. Άσχετα αν δεν φανήκαν προσπάθησαν να αλλάξουν της δομές της χώρας τους αλλιώς θα πήγαιναν πολύ πίσω. Βιομηχανία, εκσυγχρονισμός της χώρας και πολεμική βιομηχανία δεν γίνετε από ηλιθίους φανατικούς μουσουλμάνους. Αυτοί το κατάλαβαν και δούλεψαν σε δυο φάσεις πρώτα από όλα η εκπαίδευση των νέων και μετά το διώξιμο των φανατικών για να πεθάνουν αλλού πχ στην Συρία, στην Υεμένη και αλλού, τους διώχνουν από ανάγκη για να πολεμήσουν υπερασπίζοντας όμως τα συμφέροντα τους στο έπακρο. Στην Σαουδική Αραβία τα πράγματα είναι αλλιώς ο εκσυγχρονισμός δεν έγινε και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και ήρθε το τέλος. Αν νομίζουν πως θα την γλυτώσουν είναι βαθιά νυχτωμένοι για αυτό και ο πακτωλός οπλών και οι χιλιάδες μισθοφόροι. Οι ιρανοί έδειξαν τα δόντια τους με πολύ έξυπνο τρόπο αποκαλύπτοντας δεύτερη βάση βαλλιστικών πύραυλων σκαμμένη μέσα σε βουνό και σταμάτησαν εκεί κάνοντας μόνο επίσημες διαμαρτυρίες για τον θάνατο των ανθρώπων με αποκεφαλισμό στην Σαουδική Αραβία και ειδικότερα για την εκτέλεση του σιίτη ιμάμη Μπακίρ αλ Νιμρ γιατί έκανε αντιπολίτευση στην χώρα και στηλίτευε το καθεστώς.

Ας διαβάσουμε μερικά για αυτόν Ο σεΐχης Νιμρ αλ Νιμρ γεννήθηκε το 1959. Καταγόταν από την πλούσια σε κοιτάσματα πετρελαίου Ανατολική Επαρχία της Σαουδικής Αραβίας, όπου μένουν κυρίως οι σιΐτες, οι οποίοι είναι η μειοψηφία στη χώρα. Αφού σπούδασε 10 χρόνια στην Τεχεράνη, συνέχισε στις σπουδές του στη Δαμασκό της Συρίας. Εκεί συναναστράφηκε επιστήμονες και κληρικούς των σιιτών και αποφάσισε να γίνει κληρικός. Προερχόταν άλλωστε από θρησκευόμενη οικογένεια, με πολλούς κληρικούς και ιεροκήρυκες. Έγινε ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα του αντικαθεστωτικού κινήματος στη Σαουδική Αραβία τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους νέους της χώρας και ανάμεσα στις προτάσεις του, που θεωρήθηκαν πρωτοφανείς για τη χώρα, ήταν η προκήρυξη εκλογών. Το 2006 συνελήφθη και ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από άνδρες της μυστικής αστυνομίας. Τρία χρόνια αργότερα, το 2009, διαμαρτυρήθηκε έντονα και δημόσια για την καταπίεση των σιιτών στην ανατολική χώρα και πρότεινε την απόσχιση της ανατολικής επαρχίας. Το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας αντέδρασε συλλαμβάνοντας τον σεΐχη Νιμρ αλ Νιμρ και άλλα 35 άτομα.

Κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών του 2011-2012, κάλεσε τους διαδηλωτές να αντισταθούν στις σφαίρες της αστυνομίας με τη «φωνή του λαού» και όχι με τη βία. Τον Ιούλιο του 2012, ο αλ Νιμρ δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι και τον συνέλαβε, σε μια επιχείρηση που η σαουδαραβική αστυνομία περιέγραψε ως «ανταλλαγή πυροβολισμών». Σε επεισόδια που ακολούθησαν για τη σύλληψή του, η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά του πλήθους σκοτώνοντας δυο άνδρες. Ο ιμάμης ξεκίνησε απεργία πείνας ενώ σύμφωνα με μέλη της οικογένειάς του που τον είχαν επισκεφτεί στη φυλακή, ήταν καταβεβλημένος από τα βασανιστήρια και χωρίς δόντια.

Στις 15 Οκτωβρίου του 2014 καταδικάστηκε σε θάνατο κατηγορούμενος γιατί «αναζητούσε ξένη ανάμιξη» στη Σαουδική Αραβία, για ανυπακοή στην κυβέρνηση και για χρήση όπλων κατά των δυνάμεων ασφαλείας. Την ίδια μέρα, συνελήφθη και ο αδερφός του Μοχαμεντ αλ Νιμρ, γιατί tweet-αρε πως ο σεΐχης καταδικάστηκε σε θάνατο. Ενώ και ο ανιψιός του Αλί Μοχάμεντ αλ-Νιμρ είναι φυλακισμένος πριν από 4 χρόνια και έχει καταδικαστεί σε θάνατο με σταύρωση ένα χρόνο μετά τη σύλληψή του με την κατηγορία μεταξύ άλλων ότι συμμετείχε στις διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης, ότι υποκίνησε αντιδημοκρατικές διαδηλώσεις χρησιμοποιώντας το κινητό του, ότι λήστεψε ένα φαρμακείο και ότι πραγματοποίησε ρίψη μολότοφ κατά των αστυνομικών αρχών. Τα αναφέρουμε αυτά για να καταλάβουμε τι χώρα είναι αυτή η Σαουδική Αραβία και ποιοι τους υποστηρίζουν.

Μετά το κάψιμο της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας στο Ιράν από διαδηλωτές που η αστυνομία δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το πλήθος, εκτός και αν χρησιμοποιούσε τυφλή βία και σκότωνε διαδηλωτές. Για αντίποινα οι Σαουδάραβες βομβάρδισαν την πρεσβεία στην Υεμένη του Ιράν, αλλά η Περσία δεν τσίμπησε διάλεξε μόνο την διπλωματική οδό. Δηλαδή δεν εξετράπη ούτε σε δηλώσεις, ούτε σε τα σκληρά μέτρα και το πετρέλαιο δεν ανέβηκε. Έτσι και το τελευταίο χαρτί της Σαουδικής Αραβίας που είναι έτοιμη να χρεοκόπησε το έριξε στον βρόντο! Αλλά τα φαινόμενα δεν τέλειωσαν εκεί μίλησε και το Πακιστάν πως θα υπερασπιστή την Σαουδική Αραβία και πως θα ρίξει ακόμα και πυρηνικά όπλα, αφού οι Σαουδάραβες μέσω των αμερικανών τους έδωσαν τα χρήματα για να φτιάξουν πυρηνικά όπλα το Πακιστάν για αντίπαλο δέος με την Ινδία που είχε πυρηνικά όπλα. Το πράγμα θέλει πολύ προσοχή γιατί θα μας απασχόληση για πολύ καιρό και οι ισραηλινοί έχουν καταλάβει, ότι οι αμερικανοί όπου έβαλαν το χεράκι τους τα έκαναν προς το χειρότερο τα πράγματα. Για αυτό τα βρήκαν με την Ρωσία, για αυτό και οι προτροπές προς της οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από το Ιράν αλλά και την Ρωσία για να πολεμούν στην Συρία και αλλού να αφήσουν το Ισραήλ στην ησυχία του! Εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης το Ιράν φάνηκε καλό παΐδι και πως δεν ήθελε ούτε την αντιπαράθεση ούτε και να κάνει τίποτα κανό με πυρηνικά όπλα!

Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί πήγαμε αλλού σε άλλες χώρες ;

Ναι πήγαμε αλλού γιατί το παιχνίδι, δεν παίζεται μόνο στην χώρα μας αλλά ολούθε και τα φαινόμενα είναι πολύ περίεργα! Ναι είναι πολύ περίεργα αυτά που συμβαίνουν και θα το καταλάβετε καλυτέρα αν πάμε λίγο παραπέρα στο Αφγανιστάν. Εκεί όλος τυχαίος αφού απέτυχαν οι αμερικανοί παταγωδώς να αντιμετωπίσουν τους ταλιμπάντ και φεύγουν με την ουρά στα σκέλια, εμφανίστηκαν οι φανατικοί ισλαμιστές του IS και τα έβαλαν με τους ταλιμπάντ. Πως δεν είναι αυτοί οι καλοί ισλαμιστές και πως πρέπει να εξοντωθούν τους διέσπασαν και άρχισαν οι μάχες μεταξύ τους. Το μεγάλο πρόβλημα με τους ταλιμπάντ είναι πως δεν είναι ένα ενιαίο σύνολο αλλά διάφορες φυλές που την κοπάνησαν ή που περιμένουν να δουν τι θα γίνει, ποιος θα κερδίσει για να πάνε με τον νικητή ή που στραφήκαν στης κυβερνητικές δυνάμεις για προστασία. Αν και υπάρχουν πολλά ακόμα να αναφέρουμε το σίγουρο είναι ένα, πως αφού τους χρησιμοποίησαν τους ισλαμιστές και υπάρχουν μέσα πολλοί πράκτορες τους οι αμερικανοί δεν θα τους αφήσουν να πεθάνουν όλοι στην Συρία ή στο Ιράκ, αφού θα τους κυνηγήσουν ανελέητα οι ρώσοι.

Προσπαθούν να τους σώσουν και το έκαναν αυτό μεταφέροντας τους με ελικόπτερα πολλές φορές οι αμερικανοί λίγο πριν έρθει το τέλος τους και τους άφησαν να το κάνουν αυτό οι ρώσοι, ενώ θα μπορούσαν να είχαν καταρρίψει τα ελικόπτερα με άνεση!! Για να δείτε πως κάποιοι κλείνουν της συμφωνίες την κατάλληλη στιγμή και γιατί πήγε ο Κέρι στην Μόσχα, όχι μόνο για τον Ερντογάν όπως καταλαβαίνετε και να μείνει ο Άσαντ στην Συρία. Αλλά και άλλες συμφωνίες θα κάνουν γιατί δεν έχουν συμφωνήσει σε όλα ακόμα και άλλα θα γίνουν όπως δηλαδή θα τα φέρει ο Θεός προς όφελος μας. Όπως καταλαβαίνετε πως τους πράκτορες τους οι ξένοι τους σώζουν για να τους χρησιμοποιούσουν άλλη φορά όπως δηλαδή έσωσαν τους δικούς τους 50

Γράφει ο Μικρός Ήρωας Δικαίος Γεώργιος.

hellasforce 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *