Ο Στίβεν Τάιλερ ανακοίνωσε το τέλος των Aerosmith

1Κι επίσημα ήρθε το τέλος των θρυλικών Aerosmith κάτι που ανακοίνωσε ο frontman του συγκροτήματος, Στίβεν Τάιλερ στο περιοδικό Rolling Stone.Μάλιστα αιτιολόγησε την απόφασή του λέγοντας ότι η προτεραιότητά του πλέον είναι η προώθηση της solo καριέρας του, κάτι για τον οποίο τον κατηγορούσε και ο κιθαρίστας των Aerosmith, Τζόι Πέρι, υποστηρίζοντας οτι ο Τάιλερ βάζει σε δεύτερη μοίρα την μπάντα προς χάριν της προσωπικής του καριέρας.

Συγκεκριμένα ο Τάιλερ δήλωσε στο Rolling Stone: «Από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο πρόκειται να κάνω 30 (solo) συναυλίες και μετά, το 2017 θα κάνουμε μια περιοδεία με τους Aerosmith. Αυτή πιθανότατα θα είναι και η αποχαιρετιστήρια περιοδεία μας. Υπάρχουν δυο συγκροτήματα μέχρι σήμερα που παίζουν με τα αυθεντικά μέλη τους. Εμείς και οι Rolling Stones. Είμαι ευγνώμων για αυτό. Είτε κάνουμε μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία ή μπούμε στο στούντιο για ένα άλμπουμ, θα είμαι απλά ενθουσιασμένος».

Ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει επίσης τον περασμένο Δεκέμβριο και ο Μπραντ Γουίτφορντ σημειώνοντας με ειλικρίνεια πως αυτή η απόφαση οφείλεται και στην ηλικία των μελών του συγκροτήματος. Η τελευταία φορά που η Aerosmith έπαιξαν ζωντανά για το κοινό τους ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου του 2015 στη Μόσχα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *