Ο Τζόνι Ντεπ ξυλοκόπησε την Άμπερ Χερντ λίγο μετά την αίτηση διαζυγίου (ΦΩΤΟ)

1Δείτε τη φωτογραφία με την μωλωπισμένη Χερντ

Συνεχώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, το οποίο αναμένεται θυελλώδες.

Η 30χρονη ηθοποιός, πήγε την Παρασκευή στο δικαστήριο με μελανιές στο πρόσωπο ισχυριζόμενη ότι ο 52χρονος Τζόνι Ντεπ την ξυλοκόπησε!

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Χερντ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το βράδυ του Σαββάτου, ο Ντεπ την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια της προσέφερε χρήματα για να κλείσει το στόμα της και να μην αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν το περιστατικό.

Ωστόσο, η ηθοποιός αποφάσισε να μην κρύψει τίποτα και δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία που τη δείχνει με μώλωπες στο πρόσωπο και σύμφωνα με την ίδια τραβήχτηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 30χρονη ζήτησε περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Ντεπ, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί άμεση απειλή για την ίδια.

Όλα αυτά λίγες μόνο ώρες αφότου ο Ντεπ, μέσω εκπροσώπου του, τόνισε ότι «ο σύντομος αυτός γάμος θα λυθεί πολύ γρήγορα», καθώς με την 30χρονη ηθοποιό, εν διαστάσει σύζυγό του, υπάρχουν «αγεφύρωτες διαφορές». Μάλιστα, ο Ντεπ κατέθεσε αίτημα να ακυρωθεί η αίτηση που κατέθεσε η Χερντ για διατροφή.

 

2016

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *