Ο Τσόρι κι οι… παπάδες!

26Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr το πόσο καλά ρόλαρε όλη η ομάδα του Ολυμπιακού στο τρίτο κιόλας φιλικό της παιχνίδι, με την εντυπωσιακή εμφάνιση της εναντίον της Μίλαν.

***Για να είμαι ειλικρινής, ο Ολυμπιακός ήταν τόσο καλός κόντρα στη Μίλαν, που «τρίβαμε τα μάτια μας»! Τρίτο φιλικό ήταν κι η ομάδα ρόλαρε απίστευτα! Έβγαζε φρεσκάδα, ωριμότητα και περίσσια ποιότητα στο παιχνίδι της.

***Κάποιοι θα σκεφθούν ότι ο Ολυμπιακός ήταν…ανησυχητικά καλός για την εποχή-αλλά γιατί να μην σκεφθούμε θετικά, έτσι όπως ήταν απολύτως θετική κι η ομάδα. Και να πούμε ότι αφού δείχνει τέτοια εικόνα έχοντας δουλέψει ουσιαστικά μόλις δύο εβδομάδες (!), μπορεί να μας επιφυλάξει το Σεπτέμβριο μία παρουσία ακόμη καλύτερη από την περσινή, του πρώτου μισού της σεζόν, με την ολοκλήρωση της δουλειάς στην προετοιμασία και την προσθήκη και κάποιων παικτών ακόμη.

***Αναμφίβολα η Μίλαν ήταν μέτρια. Και αναμφισβήτητα ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντι στους Άγγλους της Σίτι και της Λίβερπουλ πολύ περισσότερες δυσκολίες. Όμως, το πώς έπαιξε η ομάδα του Μίτσελ στον Καναδά είναι κάτι που δεν μπορεί παρά να μας χαροποιεί. Γιατί μιλάμε για καλή αμυντική λειτουργία και για ανάπτυξη που σε αρκετές στιγμές πραγματικά άρεσε πολύ, με ξεδιπλώματα επιθέσεων κι αντεπιθέσεων που θα άγγιζαν το υποδειγματικό, αν κάποια από τα τελειώματα ήταν πιο προσεκτικά κι αν ο (θαυμάσιος κατά τα άλλα Ντοσεβί) ήταν πιο ομαδικός και δεν κυριεύονταν από την επιμονή του γκολ.

***Κι ήταν τόσο καλός ο Ολυμπιακός, που ακόμη και παίκτες του, που φανερά δεν έχουν βρει ακόμη τα βήματά τους, ξεμπλόκαραν σε αρκετές στιγμές. Ο Παπάζογλου μετά τα 15 πρώτα μέτρια λεπτά, γίνονταν όλο και καλύτερος, ο Διαμαντάκος είχε άριστο τελείωμα στη φάση του γκολ κι ο Κολοβός με τον Γκαζαριάν έβγαλαν στιγμές στο παιχνίδι τους που έδειξαν…κρυπτόμενη ποιότητα!

***Τώρα για τον Τσόρι, τι να πεις. Έμοιαζε μακράν ο πιο ποιοτικός παίκτης του γηπέδου! Έδειχνε να τους «έχει» όλους της Μίλαν. Το παιδί αυτό έχει πλέον άλλη αυτοπεποίθηση, καταλαβαίνοντας ότι είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και με την κλάση που διαθέτει, μπορεί να κάνει παπάδες. Ας είναι πια 33.

***Ο άλλος Αργεντίνος, δεξιοπόδαρος κι αυτός, κι επίσης από την Ισπανία, ο Ιμπαγάσα είχε έρθει στα 34…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *