Πάτρα: Η νύχτα οργίων που ονειρεύονταν πήρε απρόβλεπτη τροπή – Η πρόταση που τίναξε τα πάντα στον αέρα!

3Οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης έκαναν ένα… λάθος που έδωσε στη νύχτα τους εφιαλτική τροπή…

Ολα έγιναν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου έξω από πασίγνωστο κλαμπ της πόλης. Δύο ζευγάρια έβγαιναν από το κλαμπ μετά από διασκέδαση όταν ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωποι με τέσσερις νεαρούς που φαίνεται πως είχαν «όρεξη» όχι απλά να «πειράξουν» τις κοπέλες των ανδρών, αλλά… να τις προσβάλλουν.
Φαίνεται πως υπολόγισαν πως οι άνδρες θα προτιμούσαν να μην ασχοληθούν μαζί τους, αφού είχαν αριθμητική υπεροχή (τέσσερις εναντίον δύο) και έτσι πολύ γρήγορα πρότειναν στις κοπέλες να τους ακολουθήσουν για μια νύχτα oργίων. Ένας εκ των ανδρών που συνόδευαν τις κοπέλες αποφάσισε να δώσει τόπο στην οργή και πρότεινε στον φίλο του να φύγουν!

Και όντως αυτό έκαναν! Αλλά ο «νταής» της παρέας των τεσσάρων επανήλθε, επαναλαμβάνοντας την ερώτησή του. Και τότε ο ένας εκ των δύο ανδρών τον πλησίασε και τον ρώτησε με νόημα και φανερή ειρωνεία… «τι εννοεί» για να λάβει την απάντηση «καλά, δεν εννοώ την δική σου, μήπως θέλει η άλλη να την πάρουμε»;

Οι τέσσερις μάλλον δεν μπορούσαν να φανταστούν τι θα ακολουθούσε και μέσα σε δευτερόλεπτα… είχαν βρεθεί στο έδαφος με πολλά χτυπήματα! Οι δύο άνδρες ήταν γνώστες πολεμικής τέχνης και όχι απλά τους «καθάρισαν» σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά λίγο έλειψε να τους στείλουν στο νοσοκομείο!

«Δεν ξέρω τι πίνουν. Πραγματικά. Δεν είχαμε σκοπό να τους χτυπήσουμε, αλλά αυτό που είπαν, ήταν πολύ βαρύ. Και ο καθένας έτσι θα αντιδρούσε. Ίσως και χειρότερα» δηλώνει στον «Κόσμο» ένας εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης…

Εφημερίδα Κόσμος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *