Παίρνει αποφάσεις ο Τσίπρας: Ρήξη με δανειστές, στην φυλακή οι ολιγάρχες και κάλπες τον Ιούνιο

1Εισηγήσεις να μην κάνει ούτε βήμα πίσω δέχεται από το στενό του περιβάλλον ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού, στις ιδιωτικές τους συνομιλίες θεωρούν, πως με τη στάση που διατηρούν οι δανειστές, είναι αδύνατο να επιτευχθεί ένας έντιμος ή έστω λίγο.. ανέντιμος συμβιβασμός.
Για να κλείσει η οποιαδήποτε τελική συμφωνία με τα σημερινά δεδομένα απαιτούνται μέτρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. Έτσι αν ο Αλέξης Τσίπρας δεχθεί να βάλει σε ένα τέτοιο σχέδιο την υπογραφή του, οι συνεργάτες του εκτιμούν πως εκτός του ότι δύσκολα θα ψηφιστεί από την Βουλή (χωρίς ΝΔ & Ποτάμι) ταυτόχρονα θα τεθεί σε μεγάλη δοκιμασία η σταθερότητα της ίδιας της κυβέρνησης.

Ο Πρωθυπουργός στις ιδιωτικές του συζητήσεις ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία διάθεση να γίνει Σαμαράς και να κάνει κωλοτούμπα, αφού εξακολουθεί να πιστεύει απόλυτα πως ένα νέο μνημόνιο δεν έχει τίποτα να προσφέρει στον Ελληνικό λαό.

Έτσι παρά τα όσα λένε όλα τα κανάλια της διαπλοκής, το πιθανότερο είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα υποχωρήσει και την ίδια στιγμή που μεγάλα ονόματα της διαπλοκής θα βρίσκονται προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό, μέσα σε ένα περιβάλλον ολικής ρήξης με τους δανειστές της χώρας θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές.

ΠΗΓΗ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *