ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ – ΕΤΣΙ ΤΑ ΞΕΝΑ FUNDS ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;;

2Κυκλοφορούν φήμες ότι τα Funds που αγόρασαν τις τράπεζες, θα πάρουν και τις χρεωμένες στις τράπεζες ελληνικές επιχειρήσεις με το ακόλουθο τέχνασμα.

Οι αριστεροί εκπρόσωποί μας στη Βουλή, θα ψηφίσουν λέει ένα νόμο, σύμφωνα με τον οποίο θα γίνεται υποχρεωτική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των επιχειρήσεων που οφείλουν στις τράπεζες, στο ύψος του ποσού της οφειλής τους. Θα καλούνται δε οι μέτοχοι των εταιριών αυτών να καλύψουν αυτή την αύξηση με δικά τους χρήματα, ώστε να αποπληρωθούν οι τράπεζες, τα οποία χρήματα μάλλον οι μέτοχοι δεν έχουν.

Εφόσον δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν την αναγκαστική αύξηση του κεφαλαίου των εταιριών τους, τότε θα γίνεται αναγκαστική μεταβίβαση αυτών των μετοχών στη δανείστρια τράπεζα, δηλαδή στους ιδιοκτήτες της, τα Funds. Έτσι θα χαθούν τεράστιες περιουσίες και παραγωγικές μονάδες για λίγα χρήματα που θα οφείλονται.

Μην παραπονιόμαστε όμως. Αυτό θα αποφασίσουν οι δικοί μας αντιπρόσωποι, όπως αποφασίζουν για τις αυξήσεις των φόρων, για τις περικοπές μισθών κ.λ.π. Δικοί μας εκπρόσωποι δεν είναι; Ή κάνουμε λάθος; Έτσι λειτουργεί το πολιτικό μας σύστημα.

hassapis-peter

thesecretrealtruth.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *