Ρόδος: Κατέρρευσε όταν έμαθε την ποινή για τον βιασμό παρθένας σε τουαλέτες σχολείου – Οι εξηγήσεις του δράστη δεν έπεισαν κανέναν!

1Η κοπέλα άρχισε να αιμορραγεί μετά τον εφιάλτη που έζησε, με τον δράστη να μην μπορεί να κρύψει τον πανικό του…
Ποινή κάθειρξης 8 ετών επέβαλε χθες (02-03-2015) το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στον Αλβανό H.B. που κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένο και σε απόπειρα, μιας 23χρονης παρθένας, από την Ολλανδία, που βρέθηκε στο νησί για διακοπές στο πλαίσιο εκδρομής Xριστιανικής Eκκλησίας, στην οποία ανήκε.

Ο κατηγορούμενος είχε απαλλαγεί με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, την οποία έκρινε εσφαλμένη ο Εισαγγελέας Εφετών, διατάσσοντας την επανάληψη της δίκης, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.
Ο δράστης βρισκόταν στην Eλλάδα από 6ετίας και ασχολείτο ως οικοδόμος και ως βοηθός επιχείρησης θαλασσίων σπορ στην περιοχή Aρχαγγέλου. H κοπέλα, είχε έρθει στην Pόδο, για διακοπές, δύο εβδομάδες πριν από το συμβάν, μαζί με ομάδα ομοεθνών της.

Την 4η Αυγούστου 2003 συνοδευόμενη από μία φίλη της επισκέφθηκε μπαρ στην περιοχή Aρχαγγέλου για να διασκεδάσει, και εκεί συνάντησε τον κατηγορούμενο, μαζί με έναν άλλο φίλο του, πιθανώς ομοεθνή του, με το όνομα «Mάρκος».

O κατηγορούμενος και ο φίλος του, επιχείρησαν να γνωρίσουν τις δύο κοπέλες και πρότειναν σε αυτές να τους ακολουθήσουν για μια βόλτα. Aν και η κοπέλα ήταν διστακτική, εν τούτοις δέχθηκε απρόθυμα με σκοπό να μην αφήσει μόνη τη φίλη της αφενός και αφετέρου να φύγει από το μπαρ και να κατευθυνθεί προς το ξενοδοχείο, όπου διέμενε.

Ο κατηγορούμενος και ο φίλος του ακολούθησαν τις δύο κοπέλες κατά την έξοδό τους από το κέντρο, όπου διασκέδαζαν και αφού πλησίασε την μία προσπάθησε να την πείσει να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η φίλη της είχε απομακρυνθεί από αυτήν, κατόρθωσε να την παρασύρει σε ένα παρακείμενο σχολείο, πλησίον του ξενοδοχείου, όπου αυτή διέμενε, υποσχόμενος ότι ήθελε απλώς να της μιλήσει για λίγα λεπτά. Μόλις κατόρθωσε να την παρασύρει στο σχολείο, την οδήγησε στο πίσω μέρος, όπου βρίσκονταν οι τουαλέτες, μέρος στο οποίο δεν μπορούσαν να τους αντιληφθούν και ευθύς αμέσως ζήτησε πιεστικά να κάνουν έρωτα.

Παρά την κατηγορηματική άρνηση της κοπέλας, αυτός επέμεινε και όταν προσπάθησε να φύγει τη βίασε. O κατηγορούμενος μόλις είδε το αίμα, εξοργίστηκε και πανικοβλήθηκε, και αντιδρώντας, κλώτσησε με δύναμη τον τοίχο του κτηρίου.

Στη συνέχεια, καθώς την είδε εξαντλημένη να χάνει τις αισθήσεις της, προσπάθησε να της σκουπίσει τα αίματα και κατόπιν την οδήγησε σε διαμέρισμα, στο οποίο διέμενε και το οποίο απείχε διακόσια μέτρα περίπου από το σχολείο. Στη διαδρομή η κοπέλα του ζήτησε να την οδηγήσει στο ξενοδοχείο της, πλην όμως την αγνόησε.

Πηγή: dimokratiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *