«Ρύθμιση» για Γκίνες στην Κρήτη: Άνεργος χρωστούσε 239.000 ευρώ και θα πληρώσει μόλις 2.400!

Μια ακόμα σχεδόν… απίστευτη ρύθμιση χρεών από δάνεια ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες, με έναν 52χρονο άνδρα από το Ηράκλειο Κρήτης να οφείλει 240.000 ευρώ και τελικά, με απόφαση Ειρηνοδικείου να καλείται να πληρώσει μόνο 2.400!
Όπως αποκαλύπτει συγκεκριμένα η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου αποφάσισε την ρύθμιση των οφειλών του με καταβολή μηνιαίας δόσης των 40 ευρώ για 60 μήνες, ενώ κούρεψε το χρέος του κατά 99%, καθώς από τα χιλιάδες ευρώ σε χρέη, τελικά θα πληρώσει μόνο 2.400 ευρώ!

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ένας 52χρονος έγγαμος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, που τα τελευταία χρόνια είναι άνεργος, ωστόσο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο ίδιος είχε χρεωθεί σε δύο τράπεζες με καταναλωτικό δάνειο, αλλά και πιστωτικές κάρτες τα χρέη των οποίων ανήλθαν μαζί με τους τόκους υπερημερίας στα 239.397 ευρώ!

Πλέον, το μοναδικό του εισόδημα είναι το επίδομα ανεργίας των 450 ευρώ το μήνα, ενώ δεν διαθέτει δικό του σπίτι.

Λαμβάνοντας αυτά υπόψη του, το Ειρηνοδικείο αποφάσισε να «κουρέψει» κατά… 99% τις οφειλές του, ενώ μοιράζει το επιδικασμένο ποσό των 2.400 ευρώ σε καταβολή ποσού 40 ευρώ το μήνα για πέντε έτη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *