Ρώσοι νεοναζί διοργανώνουν καλλιστεία για την «Μις Χίτλερ»!

1Να επιδείξουν την ομορφιά τους και την πίστη τους σε μια από τις πιο φρικτές προσωπικότητες της ιστορίας, καλούνται οι υποψήφιες Μια ομάδα νεοναζί Ρώσων και Ουκρανών κρύβεται πίσω από έναν διαφορετικό «διαγωνισμό ομορφιάς». Οι οπαδοί του Χίτλερ διοργανώνουν μέσω διαδικτύου καλλιστεία για να αναδείξουν την πιο σέξι νεοναζίστρια, που επισήμως θα ονομαστεί «Μις Όστλαντ» αλλά αποκαλείται «Μις Χίτλερ» στους κύκλους αυτούς.

Οι νεοναζί εγκληματίες «εμπνεύστηκαν» την ονομασία του διαγωνισμού από το όνομα που είχε δώσει ο Αδόλφος Χίτλερ στην περιοχή της Ουκρανίας και της Βαλτικής, όταν ήταν υπό την κυριαρχία του Γ’ Ράιχ.

Αυτό που ζητούν οι διοργανωτές από τις υποψήφιες όπως φαίνεται είναι να ποστάρουν μια φωτογραφία τους στο ναζιστικό τους γκρουπ στο ρωσικό «Facebook», η οποία θα «πιστοποιεί» τόσο την ομορφιά τους όσο και τα φρονήματά τους.

Σύμφωνα με την ρωσική ιστοσελίδα Vocativ, μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 14 γυναίκες από διάφορες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και περιοχές της Ρωσίας.

Οι υποψήφιες ενθαρρύνονται ακόμα να γράψουν κάτω από τις φωτογραφίες τους γιατί «αγαπούν και τιμούν το Γ’ Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ».

Η σελίδα έχει περισσότερους από 7.000 που την ακολουθούν και είναι διανθισμένη με φωτογραφίες ηγετικών στελεχών των Ναζί και τη δική τους εκδοχή της ιστορικής αλήθειας.

Η νικήτρια του διαγωνισμού, όπως αναφέρεται, θα λάβει ως δώρο ένα ειδικά σχεδιασμένο κόσμημα με σύμβολα του καθεστώτος του Χίτλερ, που ευθύνεται ιστορικά για εκατομμύρια θανάτους κυρίως στην Ευρώπη, αλλά και όλο τον κόσμο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *