Σάλος στην Πάτρα! Η νύφη το “έσκασε” με τον… πεθερό

4Σκάνδαλο σε οικογένεια της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας!…
Όλα έβαιναν καλώς, καθώς ο Κωστής, γόνος οικογένειας γαιοκτημόνων και αγρότης στο επάγγελμα, γνώρισε την αγαπημένη του, κοπέλα καλής οικογένειας από το διπλανό χωριό και αποφάσισαν να παντρευτούν.
Όταν λίγο καιρό πριν το γάμο διαπιστώθηκε η εγκυμοσύνη της, η χαρά τους έγινε διπλή και περίμεναν με ανυπομονησία το μωρό. Η γέννησή του φάνηκε να ολοκλήρωσε την ευτυχία τους, μέχρι που εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους.
Σύμφωνα με το dete, η γυναίκα υποτιμούσε συνεχώς τον άνδρα και οι καυγάδες δεν είχαν τέλος…! Μάλιστα του έλεγε ότι είναι πολύ κατώτερος από τον πατέρα του, τον οποίο έδειχνε να σέβεται πολύ. Όλοι έλεγαν ότι είναι υπόδειγμα νύφης…! Μέχρι που η αλήθεια αποκαλύφθηκε.
Η μητέρα του Κωστή γυρίζοντας απροειδοποίητα στο σπίτι… έπιασε τη νύφη σε περιπτύξεις με τον πεθερό! Έγινε τρικούβερτος καυγάς και αποκαλύφθηκε ότι το παιδί ήταν καρπός του έρωτά της με τον πεθερό… άρα δεν είναι γιος του Κωνσταντίνου, αλλά αδελφός του…!
Το σοκ ήταν τεράστιο και ακόμα μεγαλύτερο όταν το «ιδιαίτερο» ζευγάρι έφυγε για να ζήσει στην πρωτεύουσα! Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν παντρευτεί, ενώ η κυρία περιμένει το δεύτερο παιδί τους!

gkourou.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *