Σκοπιανές ΜΚΟ κατηγορούν την Ελλάδα για γενοκτονία … «Μακεδόνων»

Κοινή δήλωση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της ΠΓΔΜ, οι οποίες κατηγορούν την Ελλάδα για παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία εις βάρος της «μακεδονικής» μειονότητας, φιλοξενεί το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και αναμεταδίδει ο Ελεύθερος Τύπος.

Το ρεπορτάζ τιτλοφορείται «Ο Μακεδονικός λαός κατηγορεί την Ελλάδα για γενοκτονία» , και υπογραφεται από το Διεθνές Κίνημα για τα «Μακεδονικά» Ανθρώπινα Δικαιώματα, η Ηνωμένη «Μακεδονική» Διασπορά, το Παγκόσμιο «Μακεδονικό» Συμβούλιο και το Παγκόσμιο «Μακεδονικό» Συντονιστικό.

Σε αυτή την επιστολή καταγγέλλουν ότι οι «Μακεδόνες» δεν μπορούν πλέον να υποφέρουν το βαρύ φορτίο της έλλειψης δικαιοσύνης που τους έχουν επιβάλει η Ελλάδα, τα Ηνωμένα Έθνη, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

«Αυτό που ξεκίνησε ως συζήτηση για τη διευθέτηση μιας υποτιθέμενης διαφοράς, έχει 25 χρόνια αργότερα μετατραπεί σε μια προσπάθεια διάπραξης γενοκτονίας εις βάρος του «μακεδονικού» λαού (με σκοπό) να διαγράψουν τη χώρα τους, τη γλώσσα και την ιστορία τους από τα βιβλία και τους χάρτες όλου του κόσμου.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπινου γένους που μία τέτοια, διεθνώς ενορχηστρωμένη, πίεση ασκείται εις βάρος ενός ολόκληρου λαού με σκοπό να αυτοκαταστραφεί».

Οι ΜΚΟ ζητούν επίσης τη σύσταση μίας ανεξάρτητης επιτροπής για να διερευνήσει τις «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» καθώς επίσης και εγκλημάτων εναντίον της ανθρωπότητας, εγκλημάτων πολέμου και γενοκτονίας που έχει διαπραχθεί εις βάρος της «μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα από το 1913 και έπειτα».

«Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και μία και καλή να αναγνωρίσει δημοσίως και να ζητήσει συγγνώμη για τα εγκλήματά της κατά της μακεδονικής μειονότητας», καταλήγει η κοινή δήλωση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *