Σκοτώθηκαν Ελένη και Λάτσιος στο Κολωνάκι: Όλοι οι συγκλονιστικοί διάλογοι!

1Εκείνη άρχισε να φωνάζει. “Θες να με πετάξεις στο δρόμο;”Εκείνος έκανε πως δεν άκουσε, την αγνόησε και δεν θέλησε, στην αρχή, να δώσει καμία απάντηση.

Όταν όμως οι φωνές έγιναν πιο δυνατές, χτύπησε το χέρι του στο ..τραπέζι. “Δεν κάνω πίσω. Το κατάλαβες;”. Ένα ραντεβού που πολλοί περίμεναν ότι θα δώσει τέλος στη δικαστική κόντρα της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, όμως όχι μόνο δεν έδωσε αλλά μεγάλωσε το χάσμα ανάμεσά τους.

Το “YES!” γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες από τη συνάντηση στο Κολωνάκι και αποκαλύπτει τους συγκλονιστικούς διαλόγους ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Πέντε χρόνια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, η Μενεγάκη και ο Λάτσιος ήρθαν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι της διαμάχης τους, που έχει γίνει το κεντρικό θέμα της ελληνικής showbiz. Ένα ραντεβού που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, σε δικηγορικό γραφείο, αλλά κατέληξε σε αποτυχία.

Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα, ακούστηκαν βαριές κουβέντες, αφού οι διαφορές τους είναι τεράστιες και ο Λάτσιος δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να κάνει έστω κι ένα βήμα πίσω στα “θέλω” του για το μοίρασμα της περιουσίας, αλλά και για τη βίλα στα Μελίσσια, η οποία του ανήκει κατά 25% και ζητάει να πουληθεί.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *