Στη Σίφνο ο Σάκης Τανιμανίδης για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του

Στη Σίφνο ο Σάκης Τανιμανίδης για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του

Με τη Χριστίνα Μπόμπα θα παντρευτούν τον Σεπτέμβριο

Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος βρέθηκε στη Σίφνο, για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Γιατί μπορεί το μεγαλύτερο βάρος της διοργάνωσης να το έχει αναλάβει η Χριστίνα Μπόμπα, ως είθισται με τις νύφες που αναλαμβάνουν τα περισσότερα, όμως και ο γαμπρός έχει τη γνώμη του.

Έτσι, ο παρουσιαστής αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, όπου θα τελεστεί το μυστήριο, τον Σεπτέμβριο. Και μπορεί ο χρόνος να έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα, εκείνος δεν έχει κανένα άγχος. Αντίθετα, περιμένει πώς και πώς να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της, Μίλτος Καμπουρίδης, με τους οποίους το ζευγάρι είναι στενοί φίλοι. Μάλιστα, η επιλογή του νησιού για το γάμο δεν είναι τυχαία, αφού εκεί διατηρεί σπίτι η μέλλουσα κουμπάρα. Ο παρουσιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από τη Σίφνο, έξω από ένα εκκλησάκι, που όμως, δεν ξέρουμε αν σε αυτό θα τελεστεί το μυστήριο.

Τη φωτογραφία τη συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Σήμερα πήγαμε στη Σίφνο για να καταλήξουμε σε κάποιες τελικές λεπτομέρειες του γάμου μας… ναι αγόρια, σαν άντρες πρέπει να ασχοληθούμε κι εμείς με αυτό το κομμάτι (you’ll soon find out)! Βλέποντας ακόμα μια φορά το νησί θυμήθηκα πόσο τυχεροί είμαστε που επιλέξαμε τη Σίφνο για να παντρευτούμε, αφού είναι απλά μαγική! Η αλήθεια είναι ότι στην επιλογή έβαλαν το χεράκι τους και οι κουμπάροι».


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *