Σωσίας του Τζιμ Κάρεϊ κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες σε βραβεία -Τον αντιμετώπισαν σαν σταρ [εικόνες & βίντεο]

19Δεν πίστευαν στην τύχη τους οι διοργανωτές του κορυφαίου κινηματογραφικού φεστιβάλ της Τσεχίας, όταν εξασφάλισαν την παρουσία του Τζιμ Κάρεϊ για τη μεγάλη βραδιά. Και μετά δεν πίστευαν το πόσο ρεζίλι έγιναν παγκοσμίως.

Ενας άνδρας εμφανίστηκε ως Τζιμ Κάρεϊ επί σκηνής και τιμήθηκε ως πραγματικός σταρ, αλλά δεν είχε καμία σχέση με τον ηθοποιό. Μάλιστα, του έμοιαζε ελάχιστα, κάτι που παρατήρησαν όλοι μόλις τον είδαν, εκτός από τους διοργανωτές.

Παρά τα εκατοντάδες μηνύματα στο διαδίκτυο, καθώς τα βραβεία προβάλλονταν απευθείας στην τηλεόραση, οι άνθρωποι του κινηματογραφικού φεστιβάλ επέμεναν ότι πράγματι ήταν ο χολιγουντιανός σταρ εκείνος που ανέβηκε στη σκηνή.

Στο τέλος όμως, αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι τους ξεγέλασαν. Στην ανακοίνωσή τους σημείωναν ότι ο άνδρας που προσποιούνταν πως είναι ο Τζιμ Κάρεϊ εμφανίστηκε στην εκδήλωση με σωματοφύλακες και διερμηνέα, με αποτέλεσμα να μην αμφισβητήσουν ότι πρόκειται για το γνωστό ηθοποιό.

Μάλιστα, αποκάλυψαν ότι όταν έκλεισαν τη συμφωνία μαζί του, εκείνος τους ζήτησε να μην ανακοινωθεί η παρουσία του για λόγους ασφαλείας, προφανώς για να μην αποκαλυφθεί νωρίτερα η απάτη. Τουλάχιστον, οι διοργανωτές του φεστιβάλ μπορούν να παρηγορηθούν ότι απλά έγιναν ρεζίλι και δεν έχασαν και χρήματα, αφού δεν πλήρωσαν τον «Τζιμ Κάρεϊ».

Ο πραγματικός Τζιμ Κάρεϊ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *