Τι ανάγκασε τον Γκόρντον Ράμσεϊ να φάει μόριο ταύρου;

Στην Αμερική, στη χώρα που όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν είναι εκτός ορίων, υπάρχει μια εκπομπή ονόματι «The Late Late Show» (σκέψου τη βραδινή εκπομπή του Αρναούτογλου αλλά επιτυχημένη #ουπς) με παρουσιαστή τον Τζέιμς Κόρντεν, στην οποία παίζουν ένα παιχνίδι, το Spill Your Guts or Fill Your Guts. Το concept είναι ότι οι λαμπεροί καλεσμένοι, σε περίπτωση που αδυνατούν να απαντήσουν σε πιπεράτες ερωτήσεις, καλούνται να φάνε κάποιο αηδιαστικό πιάτο, όπως σάλια πτηνών, smoothie με σαρδέλες ή πόδια κοτόπουλου.

Στην πιο πρόσφατη εκπομπή, ο Γκόρντον Ράμσεϊ βρέθηκε σε αυτή την άβολη και αντικειμενικά δυσάρεστη θέση. Προκειμένου να αποφύγει να φάει παγωτό σολομού δέχθηκε να αποκαλύψει ποιους συναδέλφους του θεωρεί τους καλύτερους και ποιους τους χειρότερους. Στην πρώτη θέση έβαλε τον Γουολφγκανγκ Πακ, στη δεύτερη τον Τζέιμι Όλιβερ και στην τελευταία τον Μπόμπι Φλέι.

Θα περίμενε κανείς ότι ο σεφ δεν θα δίσταζε να απαντήσει σε καμία ερώτηση μετά από αυτό. Κι όμως αρνήθηκε να πει ποιον celebrity δεν θα ξαναδεχόταν στα εστιατόριά του. Το τίμημα; Έπρεπε να δοκιμάσει μόριο ταύρου! Ο Γκόρντον πήρε μια γρήγορη μπουκιά και αμέσως το έφτυσε, γεγονός που δεν εντυπωσίασε κανέναν, αφού ο σεφ έχει συνηθίσει να φτύνει το φαγητό που δεν τον ικανοποιεί στο επιτυχημένο του ριάλιτι.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *