Τι απάντησε το Mega στη Χρυσή Αυγή για το κομμένο δεκάλεπτο!

20Για κόψιμο του προεκλογικού της δεκαλέπτου κατηγόρησε η Χρυσή Αυγή το Mega, με την ανακοίνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου να μιλάει για “φαινόμενο λογοκρισίας σταλινικού τύπου”.

Tι απάντησε το Mega:

Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της, έσπευσε να κατηγορήσει με σκαιό τρόπο το MEGA, δήθεν για «σταλινική λογοκρισία», επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί ένα ανθρώπινο τεχνικό λάθος στην μεταγραφή από το διαδίκτυο του προεκλογικού δεκαλέπτου με τις θέσεις της, το οποίο ο σταθμός – όπως και όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί – έχει υποχρέωση να μεταδίδει.

Μόλις έγινε αντιληπτό, από την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής , ότι υπήρχαν δυόμιση επιπλέον λεπτά στο τέλος του σποτ, μετά από μια κάρτα που έπαιξε ολόκληρη με το σήμα του κόμματος – και χωρίς να βγει οποιοδήποτε μαύρο, όπως αναφέρεται ψευδώς στην ανακοίνωση της – το MEGA επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και τον ενημέρωσε για τα δεδομένα. Ταυτόχρονα γνωστοποίησε ότι το δεκάλεπτο θα μεταδοθεί ολόκληρο μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, όπως και συνέβη.

Οι απειλές και οι ύβρεις από τη Χρυσή Αυγή, στην ανακοίνωσή της, κατά του MEGA και των ανθρώπων του, δεν μας πτοούν ούτε θα μας φοβίσουν.

Το MEGA σέβεται τον νόμο και τις προεκλογικές υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτόν και μεταδίδει αυτούσια τα προεκλογικά σποτ όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές με τη σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου, όπως τα ίδια τα κόμματα τα δημιουργούν και τα αποστέλλουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *