Το βίντεο σοκ της επίθεσης του “νταή” περιφερειάρχη Ηπείρου σε καθαρίστριες και πρόεδρο ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων [video]

3Μία συμπεριφορά που δεν συνάδει με τη θέση την οποία κατέχει, αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Αλέξανδρου Καχριμάνη…

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου, «πέταξε» έξω με άσχημο τρόπο τις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, που πήγαν να διαμαρτυρηθούν, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αλγεινές εντυπώσεις στους παριστάμενους.

Μία συμπεριφορά που δεν διαφέρει από έναν… τραμπούκο και σίγουρα δεν τιμά τους πολίτες που τον τίμησαν για δεύτερη φορά από την πρώτη κιόλας Κυριακή στις πρόσφατες εκλογές.

Οι καθαρίστριες μπήκαν στο γραφείο του κου Καχριμάνη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση, διαπληκτισμοί και σπρωξίματα.

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ του Περιφερειάρχη και των διαμαρτυρόμενων, όπως και μεταξύ του κ. Καχριμάνη με ορισμένους από τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Στη συνέχεια σύμφωνα με το briefingnews οι καθαρίστριες αποχώρησαν, τα πνεύματα ηρέμησαν και η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με μία δήλωση του κ. Καχριμάνη σχετική με όσα είχαν προηγηθεί.

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτό που έκαναν στο γραφείο μου. Σέβομαι τους πάντες. Έχουμε τοποθετηθεί εναντίον των απολύσεων στο δημόσιο τομέα. Όμως δεν είναι δημοκρατικό να έρχονται στην αιρετή περιφέρεια και να διαμαρτύρονται για αποφάσεις της κρατικής εξουσίας. Αυτός δεν είναι σεβασμός», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Καχριμάνης.

Δείτε το βίντεο:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *